Anunțul producătorilor „House of Cards”, la nici 24 de ore după dezvăluirile lui Kevin Spacey referitoare la orientarea sa sexuală

Anunțul producătorilor „House of Cards, la nici 24 de ore după dezvăluirile lui Kevin Spacey referitoare la orientarea sa sexuală
Publicat: 30/10/2017, 22:19

Netflix susține că decizia a fost luată, de fapt, cu câteva luni în urmă și că ar fi trebuit să fie anunțată din clipă în clipă. Totuși, detaliile apar la mai puțin 24 de ore de la momentul la care actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani, prilej cu care Spacey a scris un mesaj prin care a transmis că este„mai mult decât îngrozit” de această poveste.

„Îi port un respect și o admirație deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, s-ar fi întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă e să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool și îmi pare rău pentru sentimelele pe care spune că le-a purtat cu el în toți acești ani”, a scris Kevin Spacey într-un mesaj publicat pe Twitter.

Cunoscutul actor spune că această poveste i-a dat curajul să mărturisească alte lucruri despre viața lui personală, și anume că este homosexual. „Am ales să-mi trăiesc viața ca un bărbat homosexual”, a spus Spacey.

Kevin Spacey este născut pe 26 iulie 1959. Spacey a crescut în California și și-a început cariera ca un actor de teatru în anii 1980, înainte de a fi primit în distribuția unui film. A primit aprecieri critice în anii 1990, culminând cu Premiul Oscar pentru rolul său din filmul The Usual Suspects (1995), urmat de Premiul Oscar pentru cel mai bun actor din filmul American Beauty (1999).