Apelul Andreei Marin: „Agresivitatea a depășit orice limită. Unde vreți să ajungeți”

Apelul Andreei Marin: Agresivitatea a depășit orice limită. Unde vreți să ajungeți
Publicat: 20/01/2013, 15:07
Actualizat: 19/05/2015, 07:59

Andreea Marin a ajuns sâmbătă seară în România, după ce a fost în vacanță, în Dubai, împreună cu fiica sa, Violeta, și cu Ștefan Bănică. Imediat după revenirea în țară, vedeta a postat pe contul persoanl de Facebook un nou mesaj, în care vorbește despre experiența prin care a trecut în drum spre casă de la aeroport.

„Am fost hărțuite de paparazzi care ne-au urmărit în mod agresiv, ne-au pus de două ori în situația de a fi la un pas de accident, șoferul nostru a făcut cu greu față blocajelor când o mașină aparținând unei emisiuni de can-can dintr-o televiziune privată a frânat brusc în fata automobilului nostru pentru a ne face să ne oprim împotriva voinței noastre, iar celelalte mașini, aproximativ 10 la număr, care ne urmăreau ne-au înconjurat pentru a ne filma și fotografia, neținând cont că în vizorul lor se afla un copil de 5 ani inspăimântat de ceea ce i se întâmpla. La intrarea în garajul casei, agresivitatea fotoreporterilor a depășit orice limită ce putea fi scuzată de ‘interesul profesional””, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Mesajul scris de vedetă pe contul personal de socializare a primit peste 4.300 de Like-uri și a fost distribuit de 157 de ori, în doar 11 ore de la postare.

În urmă cu 10 zile Andreea Marin și Ștefan Bănică au anunțat că se despart.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin și Ștefan Bănică se despart. Au făcut anunțul oficial

Mai jost puteți citi întregul mesaj postat de Andreea Marin aseară pe contul personal de Facebook.

„Suntem împreună în fața dumneavoatră, deși nu aveam intenția unei noi declarații pe tema vieții noastre private, de data aceasta în calitate de părinți, după incidentul de aseară care ne obligă sa facem acest gest.

Am hotărât amandoi ca la întoarcerea în țară să îi asigurăm protecția fetiței noastre, pentru că un copil de 5 ani nu știe și nu trebuie să facă față presiunilor mass-mediei agresive, dornice nu de informație, ci de senzațional, care în cazul nostru nici măcar nu există.

Am părăsit aeroportul într-o mașină privată, dar pe parcursul întregului drum către casă am fost hărțuite de paparazzi care ne-au urmărit în mod agresiv, ne-au pus de 2 ori în situația de a fi la un pas de accident, șoferul nostru a făcut cu greu față blocajelor când o mașină aparținând unei emisiuni de can-can dintr-o televiziune privată a frânat brusc în fata automobilului nostru pentru a ne face să ne oprim împotriva voinței noastre, iar celelalte mașini, aproximativ 10 la număr, care ne urmăreau ne-au înconjurat pentru a ne filma și fotografia, neținând cont că în vizorul lor se afla un copil de 5 ani inspăimântat de ceea ce i se întâmpla. La intrarea în garajul casei, agresivitatea fotoreporterilor a depășit orice limită ce putea fi scuzată de ‘interesul profesional”.

Ce trebuie să se întâmple ca să înțelegeți că ați mers prea departe, până unde vă doriți să ajungeți?! Cât e de dificil de înțeles că există și oameni care știu să își rezolve problemele în mod civilizat și nu își doresc să își transforme viața într-o telenovelă, nu vor să își spele rufele în public, participând la tabloidizarea României? Cât trebuie să suporte copiii noștri pentru a satisface curiozitatea dumneavoastră maladivă și interesele dumneavoastră pur comerciale? Care e limita dincolo de care e cazul să realizați că puneți în pericol viețile unor oameni și acesta numai jurnalism nu se poate numi?

Vrem să fim cât se poate de clari în mesajul nostru: pentru oamenii de bun simț și care ne urmăresc cu interes de ani buni, declarația noastră a fost de ajuns. Au înțeles, au apreciat, au salutat discreția noastra și faptul că știm să mergem împreună umăr lângă umăr în continuare și să ne protejăm copiii.

Pentru cei ce nu ne respectă, nu poate exista respect din partea noastră. Pentru cei cărora nu le pasă de suferința provocată copiilor noștri pentru o miză atât de meschină, nu există înțelegere din partea noastra. Nu avem datoria de a ne explica deciziile de viață personală mai mult decât am facut-o deja și nici nu o vom face. Dar nu vom sta cu brațele încrucișate față de cei care ne hărțuiesc și ne încalcă drepturile, nouă sau familiei, mai ales copiilor noștri. Vom acționa ferm, cu dovezi, pe care le avem deja. Vă rugăm să chibzuiți cât se poate de bine și să vă asumați fiecare gest de acest fel pe care îl veți face de acum încolo.

Facem apel la patronii trusturilor media care sunt, negreșit, conștienți de gravitatea faptelor angajaților și care sunt părinți la rândul lor, astfel încât pot face un exercițiu de imaginație punându-și pentru o clipă propriii copii în locul copiilor noștri. Mulțumim pentru întelegere acelora dintre dumneavoastră care nu uită să fie oameni, înainte de toate. Andreea și Ștefan Bănică”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?