Ariana Grande s-a logodit! Inelul valoarează 100.000 de dolari (FOTO)

Ariana Grande s-a logodit! Inelul valoarează 100.000 de dolari (FOTO)
Ariana Grande s-a logodit! Inelul valoarează 100.000 de dolari / Foto: Ariana Grande, Instagram
Publicat: 21/12/2020, 19:01
Actualizat: 21/12/2020, 19:20

Ariana Grande s-a logodit cu iubitul ei, Dalton Gomez, cu care formează un cuplu din luna ianuarie a acestui an, iar inelul de logodnă valorează 100.000 de dolari.

Cântăreaţa americană Ariana Grande, în vârstă de 27 de ani, a anuntat duminică, pe pagina ei de Instagram, că urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Dalton Gomez.

Ariana a primit un inel de logodnă format dintr-un diamant masiv şi o perlă care a costat nici mai mult, nici mai puţin de 100.000 de dolari.

Dacă Ariana face parte din showbiz-ul american, viitorul său soţ nu este la fel de faimos, el lucrează ca agent imobiliar.

Artista l-a adus totuşi în atentia fanilor, în ultimul său videoclip lansat alaturi de Justin Bieber, „Stuck with U”.

Ariana Grande, dată în judecată în urma unor imagini postate pe contul ei de Instagram

Cântăreața americană Ariana Grande a fost dată în judecată de un fotograf, care susține că artista a publicat pe platforma de socializare online Instagram două imagini pe care el i le-a făcut, fără să aibă permisiunea lui, relatează standard.co.uk.

Imaginile au fost încărcate pe rețeaua de socializare online pe data de 17 august 2018. Ele o ilustrau pe artistă având o geantă transparentă, inscripționată cu titlul celui de-al patrulea album al său, „Sweetener”.

Mesajul, care a fost șters între timp, a strâns peste trei milioane de aprecieri.Robert Barbera, omul din spatele fotografiilor, a afirmat că Grande nu i-a cerut niciodată permisiunea de a folosi cele două fotografii. El i-a intentat proces la o instanță din New York, cerând daune de 25.000 de dolari pentru fiecare dintre imaginile sale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase