Așa va arăta „noul Disneyland”: parcul de distracții de 2,5 miliarde de euro care se va construi în Marea Britanie

Așa va arăta noul Disneyland: parcul de distracții de 2,5 miliarde de euro care se va construi în Marea Britanie
Publicat: 09/10/2012, 12:19
Actualizat: 06/07/2016, 17:14

Compania americană de film Paramount plănuiește să deschidă un parc de distracții de 2,47 miliarde de euro în Marea Britanie, care să rivalizeze cu Disneyland-ul din Paris, scrie Daily Mail.

Noul parc de distracții, care se va întinde pe 352 de hectare din Kent, va adăposti cel mai mare water park acoperit din Europa, dar și teatre, scene pentru concerte, cinematografe, restaurante și hoteluri.

Tony Sefton, managerul proiectului, spune că parcul de distracții Paramount va fi construit în șase ani. „Va fi primul astfel de parc de distracții din Marea Britanie, iar investitorii au încredere în acest proiect. Plănuim să deschidem parcul de distracții în 2018″, anunță Sefton.

Aici se va construi parcul de distracții Paramount

Daily Mail scrie că proiectul va reprezenta o creștere economică uriașă pentru Marea Britanie, creând 27.000 de locuri de muncă.

Sursa notează că în SUA au existat șase parcuri de distracții Paramount, dar acestea au fost vândute în 2006. De asemenea, un alt parc de distracții Paramount se va deschide în 2015, în Murcia (Spania). Printre atracțiile acestuia se numără Titanic 4D, care va oferi celor trei milioane de vizitatori așteptați anual senzația că se află pe celebrul vas de croazieră.

Paramount deține, printre altele, licențele Star Trek, Tin Tin, Iron Man și Titanic, distracțiile din parcul din Marea Britanie putând fi bazate pe acțiunea și personajele din aceste filme.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase