„Asistentul” Apple, Siri, a confundat imnul Bulgariei cu melodia „Despacito”. Internauții au sancționat greșeala imediat

„Asistentul Apple, Siri, a confundat imnul Bulgariei cu melodia „Despacito. Internauții au sancționat greșeala imediat
Publicat: 05/10/2017, 19:22

Vocea„asistentului” Apple a confundat imnul țării vecine cu melodia„Despacito”, cântată de portoricanul Luis Fonsi, în colaborare cu Daddy Yankee. Un utilizator Reddit a descoperit eroarea și a postat un screenshot pe Internet, înainte ca Apple să remedieze rapid eroarea.

Sigur că cea mai ascultată melodie din toate timpurile nu e în niciun caz imnul național al Bulgariei,„Mila Rodina”, care s-ar traduce drept„Patria Mamă”. Cântecul se referă la„mândrii munți Balcani” și vorbește despre Bulgaria ca despre„Raiul pe pământ”, versuri care nu au chiar nimic de a face cu cele ale piesei sud-americane.

Apple încă nu a făcut comentarii oficiale referitoare la această confuzie, dar„Despacito” ar putea fi o schimbare destul de interesantă în gama imnurilor naționale, unele dintre ele nu foarte atrăgătoare.

Într-un incident similar, Siri a răspândit anul trecut o teorie bizară a conspirației referitoare la Barack Obama care ar pregăti o lovitură de stat. Atunci Google și-a cerut scuze pentru greșeală, explicând că, în ceea ce privește rezultatele generate prin această metodă,„ele nu sunt perfecte și este greu să obții întotdeauna rezultatul ideal”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase