Atac al motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea în ring: „Nu te lovește, îți face doar masaj”

Atac al motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea în ring: Nu te lovește, îți face doar masaj
Mircea Badea, dezvăluire în premieră: „Am fost arestat în Anglia - nu am povestit niciodată asta”
Publicat: 15/11/2014, 15:19

Emanuel „Emi” Teodor are 30 de ani și lucrează ca antrenor particular de arte marțiale, deși este absolvent al facultății de Relații Economice Internaționale, de la ASE, cu master în Marketing Internațional.

Pentru el, o înfrângere în ring în fața lui Mircea Badea nici nu putea fi luată în calcul, având în vedere că i-ar fi pus punct carierei de sportiv. „Dacă pierdeam, cariera mea de sportiv și de antrenor era terminată. la el nu se punea problema asta”, explică Emanuel Tudor pentru evz.ro.

„Badea nu te lovește, îți face doar masaj”

Motociclistul pasionat de artele marțiale este de părere că prestația lui Mircea Badea din ring nu a fost deloc una pe măsura așteptărilor.

„Badea nu te lovește, îți face doar masaj”, spune luptătorul de Muay Thai. „Dă foarte slab. La loviturile de picior, alea frontale, nici nu mă sinchiseam să le blochez”, a mai adăugat el.

Sursă: YouTube

Emanuel Teodor spune, totodată, că nu îl poate respecta pe Mirea Bacea pentru că nu știe să piardă și pentru că nu și-a schimbat deloc atitudinea.

Mircea Badea a declarat război motocicliștilor în perioada în care realiza emisiunea „În gura presei” în aer liber, în semn de protest față de arestarea patronului Antena 3. ”Tot o să rezolv eu un handicapat mintal din ăsta, de o să intru în pârnaie pe bune, 10 ani cu executare măcar”, a spus el. La scurt timp însă, motociclistul Emanuel Teodor l-a provocat la un meci în ring. Ghinionul prezentatorului TV a fost că Teodor era de fapt campion la sporturi de contact.

Bucureșteanul a început să practice box thailandez la vârsta de 16 ani. Are în palmares 32 de meciuri, cu 21 de victorii, dintre care nouă KO. Cinci dintre meciuri le-a disputat la profesioniști.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase