Au pus o cameră de supraveghere în tunelul de aerisire. Când un tehnician a venit să curețe instalația, gazda a fost martoră la un moment uluitor – VIDEO

Redactor:
Gandul
Au pus o cameră de supraveghere în tunelul de aerisire. Când un tehnician a venit să curețe instalația, gazda a fost martoră la un moment uluitor – VIDEO
O televiziune a umplut o casă cu camere ascunse, apoi a chemat tehnicieni să curețe sistemul de ventilație.

Echipa Inside Edition, o emisiune transmisă de postul CBS, a închiriat o casă în Montclair, New Jersey, pentru o lună, apoi jurnaliștii au chemat mai mulți tehnicieni și specialiști pentru a repara diverse lucruri.

În cel mai recent episod au fost chemați trei angajați de la firme care oferă servicii de curățare și reparare a sistemului de ventilație. Lisa Guerrero, o jurnalistă a postului, a jucat rolul gazdei.

Camerele ascunse au surprins modul în care cei trei bărbați au acționat. Echipa de jurnaliști, împreună cu Guerrero, a urmărit totul de la centrul de comandă instalat la subsol. 

Unul dintre tehnicieni a cerut un preț exorbitant, de 1.200 de dolari pentru curățare și dezinfectare, altul a făcut o treabă de „mântuială”, iar al treilea și-a petrecut o parte din timp cu alte activități. De exemplu, s-a uitat la mai multe poze provocatoare cu o femeie în timp ce se afla în tunelul de aerisire din pod.

După ce i-a spus cine este și că a fost filmat, Guerrero l-a întrebat pe tehnicianul care s-a uitat la imaginile provocatoare dacă i-ar plăcea ca mama lui să plătească pentru un serviciu făcut de mântuială. Acesta a răspuns, simplu: „Nu”. Inițial, bărbatul a negat faptul că nu a curățat peste tot tunelul, dar, pus în fața faptului împlinit, bărbatul și-a recunoscut vina. 

 

×
Inchide