Avea „probleme financiare serioase”. Prietenii caută noi explicații pentru sinuciderea lui Robin Williams

Avea probleme financiare serioase. Prietenii caută noi explicații pentru sinuciderea lui Robin Williams
Publicat: 13/08/2014, 18:13
Actualizat: 30/09/2018, 05:23

Vestea despre tragica dispariție a actorului Robin Williams, care s-a sinucis luni la vârsta de 63 de ani, a luat prin surprindere și a șocat publicul din lumea întreagă. O sursă din anturajul actorului a dezvăluit pentru RadarOnline.com că starul, pe lângă lupta sa cu dependența de droguri și alcool, i-ar fi spus unui prieten că avea „probleme financiare serioase” și era îngrijorat de stabilitatea financiară a familiei sale.

„Tot ce pot să vă spun este că au existat niște probleme financiare grave. Evident, au existat și alte probleme, iar Robin a părut destul de distant în timpul unei conversații telefonice. Robin este renumit pentru faptul că era generos cu prietenii și cu familia sa pe vremea când era pe culmile succesului și ar fi ajutat orice persoană care avea nevoie de ajutor”, a declarat o sursă.

„A existat și o anumită frustrare exprimată de Robin, nemulțumit că a trebuit să accepte roluri de televiziune și în filme pe care nu voia să le joace, dar pe care a trebuit să le accepte, pentru că avea nevoie de bani”, a adăugat sursa, care a vorbit și despre decizia lui Robin Williams de a filma o continuare a comediei „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit/ Mrs. Doubtfire”.

„Continuările nu au fost niciodată pasiunea lui Robin și nu era prea încântat de faptul că trebuia să joace din nou rolul din «Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit/ Mrs. Doubtfire» într-o continuare ale cărei filmări ar fi trebuit să înceapă spre sfârșitul anului”, a spus sursa.

Recent, actorul a jucat în „Night at the Museum: Secret of the Tomb”, al treilea film din franciza „O noapte la muzeu”.

Într-un interviu acordat revistei Parade în 2013, starul american spunea că a acceptat rolul din serialul „The Crazy Ones”, produs de CBS, doar pentru faptul că avea nevoie de bani.

„Ideea de a avea un loc de muncă stabil este atrăgătoare. Există niște facturi care trebuie plătite. Viața mea s-a micșorat, într-un fel pozitiv. Îmi vând ferma din Napa. Pur și simplu nu pot să mi-o mai permit”, a dezvăluit actorul, vorbind despre proprietatea sa Villa Sorriso, estimată la 35 milioane de dolari.

Deși Robin Williams a avut una dintre cele mai durabile cariere de la Hollywood, divorțurile sale – de prima soție Valerie Velardi în 1988 și de cea de-a doua, Marsha Garces, în 2008 – i-au micșorat considerabil averea.

„Divorțul este costisitor. Obișnuiam să fac glume și să spun că divorțului ar trebui să i se spună «toți banii» («all the money»), dar i s-a spus până la urmă «alocație» («alimony»). Divorțul își smulge inima din piept prin mijlocul portofelului”, a declarat actorul în același interviu.

Supus deja acestor presiuni financiare, aceeași sursă crede că anularea serialului „The Crazy Ones”, în mai, l-a afectat puternic pe actor.

„Robin a alunecat într-o depresie puternică. S-a simțit rușinat și umilit pentru că show-ul lui devenise o ratare. I-a fost foarte greu să accepte. Ajunsese la peste 60 de ani și fusese nevoit să accepte, pentru bani, un rol în televiziune. Nu este chiar situația în care credea că urma să se afle la această vârstă”, a mai declarat sursa citată.

Robin Williams s-a căsătorit cu Susan Schneider, care este grafic designer, pe 23 octombrie 2011, la Meadowood Resort din Napa Valley. Acesta a fost cel de-al treilea mariaj al actorului, care are trei copii: Zachary, cu prima lui soție, Valerie Velardi, și Zelda și Cody, cu cea de-a doua soție, Marsha Garces, de care a divorțat în 2008.

Actorul american nu a încercat niciodată să își ascundă problemele provocate de consumul de alcool și de droguri, dar, după o perioadă de abstinență ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Marele alb”. Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune „Mork and Mindy” și a câștigat un premiu Oscar pentru prestația din filmul „Good Will Hunting”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din „Bună dimineața, Vietnam”, „Cercul poeților dispăruți” și „Regele pescar”. Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul „The Crazy Ones”, de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenții de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Elisabeta I, Regina Fecioară sau Gloriana