Beyonce și Michelle Obama poartă bijuterii create de o româncă. Cum a reușit Narcisa Pheres să se impună în lumea celebrităților și cât costă cel mai scump inel creat de ea

Publicat: 22/04/2017, 18:37
Actualizat: 02/10/2018, 04:51

Bijuteriile Narcisei Pheres sunt astăzi achiziționate de numeroase celebrități din Statele Unite. Michelle Obama a optat pentru un inel realizat din aur alb și Ice Diamonds, gri și verzi, pe care l-a purtat la ultimul discurs al lui Barack Obama în calitate de președinte al Statelor Unite.

Beyonce, Michelle Obama, Chrissy Meitz, Marcia Gay Harden, Tori Kelly sau Tracee Ellis Ross sunt însă doar câteva dintre personalitățile ce au ales să îi cumpere creațiile.

Narcisa Pheres s-a născut în România, dar a reușit să își facă cunoscut numele atât în Japonia, cât și America, iar asta datorită bijuteriilor gândite de ea. „Am terminat Facultatea de Filologie la Universitatea București, iar apoi am plecat în Japonia, la Tokyo mai exact, unde mi-am continuat studiile. Ulterior, am rămas în această țară minunată.

Am lucrat inițial pentru o firmă de antichități, bijuterii și artă. Eram mereu în contact cu pietrele prețioase. Clienții au început să îmi ceară să schimb designul la unele piese și așa am descoperit că îmi place foarte mult să desenez, să creez bijuterii. Apoi am făcut studii de design și gemologie. Au existat mulți oameni care mi-au susținut ideile și bănuiesc că niciunul nu regretă. Probabil că cei care nu mi-au susținut ideile au regrete acum. Am avut șansa să întâlnesc oamenii potriviți cu care să lucrez și să dezvolt brandul la nivel global, dar norocul fără muncă nu te duce prea departe în viață. Bijuteriile pe care eu le creez nu au nimic de-a face cu trendurile. Nu creez decât bijuterii fine. Cel mai scump exemplar este unul dintre inelele cu diamante colorate (sunt mai multe, dar câteva depășesc 10 milioane de euro). Eu fac doar designul, pietrele nu sunt proprietatea mea. Cel mai ieftin probabil că ajunge la 2.000 euro””, mărturisește Narcisa Pheres pentru Gândul.

Astăzi, Narcisa este directorul de creație al unei firme de bijuterii japoneze și locuiește între Hong Kong și Tokyo. „M-am adaptat foarte bine la ambele stiluri de viață. Nu a fost greu, pentru că trăiesc viața de zi cu zi după propriile principii și valori. Suntem o familie europeană, soțul meu este german”, afirmă Phares.

Recunoaște că fiecare reușită este marcată așa cum se cuvine în familie: „Desfacem șampanie foarte des, și acasă, dar și la studio. De obicei, reușitele le serbez cu soțul sau partenerii de afaceri la cină, într-unul dintre restaurantele mele preferate din Hong Kong sau Tokyo, sau orice alt colț al lumii unde mă aflu atunci”, spune ea.

Pheres vine o dată pe an în România, în general vara: „Sunt obișnuită cu viața mea de cetațean universal, mereu pe drumuri. Îmi lipsește familia, dar îi văd destul de des, în Asia sau în alte țări”.

Crede că tot acest succes pe care îl simte astăzi se datorează gândirii ei pozitive. „Nu m-am temut niciodată în viață de nimic. De-a lungul timpului, am învățat că totul este trecător, iar admirația celor din jur nu contează atât de mult pe cât pare”, adaugă ea pentru Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
2023 a fost cel mai bun an pentru bănci din istoria României