Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, face progrese neașteptate

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, face progrese neașteptate
Publicat: 12/02/2015, 16:07

Lovitură de teatru în cazul Bobbi Kristina Brown. Descoperită în stare de inconștiență în cada din vila ei, fiica lui Whitney Houston se afla de peste o săptămână în comă și conectată la aparatele de respirație asistată. Potrivit mai multor tabloide americane, Bobbi Kristina ar fi urmat să fie debranșată în noaptea de miercuri spre joi, pe 11 februarie, în ziua în care s-au împlinit exact trei ani de la decesul mamei sale.

Informația, publicată pe 10 februarie de TMZ și New York Post, a fost dezmințită în ziua următoare de familia tinerei. În plus, una dintre mătușile ei, Leolah Brown, a infirmat toate zvonurile și a anunțat cu ocazia unui interviu acordat pentru Fox 5 Atlanta că Bobbi Kristina „se simte mai bine”.

„A deschis ochii. Krissi se simte bine, acum. Cu adevărat!”, a spus Leolah Brown.

Shayne Brown, un verișor al pacientei internate în Atlanta, a confirmat la rândul său că Bobbi Kristina se simte mai bine. Totuși, tânăra ar depinde în continuare de aparatele care o ajută să respire și s-ar afla în continuare în comă, „dar poate să facă anumite lucruri”, a explicat mătușa ei.

Avocatul rapperului Bobby Brown, tatăl tinerei, a vrut să pună capăt zvonurilor care se multiplicau tot mai mult în presă, acordând un interviu pentru US Weekly. El a denunțat „știrile false” care circulau pe internet și i-a criticat pe anumiți jurnaliști care au renunțat la „exactitatea faptelor” pentru „o cursă după senzațional”. El a cerut presei să respecte intimitatea familiei sale și i-a asigurat pe jurnaliști spunând că va face declarații pentru presă atunci când va fi cazul.

Poliția americană a inițiat între timp o anchetă, întrucât Bobbi Kristina prezenta urmele unor lovituri pe corp și în zona feței în momentul în care a fost descoperită în stare de inconștiență și transportată de urgență la spital. Potrivit unor surse, principalul suspect este considerat Nick Gordon, iubitul tinerei, cu care aceasta avea o relație conjugală marcată de dispute frecvente.

Mătușa ei a declarat pe un ton categoric: „Sper că el va fi condamnat”. De asemenea, Leolah Brown a îndepărtat ipoteza unei posibile tentative de sinucidere a nepoatei sale: „Krissi nu ar fi făcut asta niciodată, toată familia știe acest lucru. Această opțiune nici nu există. Krissi iubește prea mult viața”.

Bobbi Kristina Brown se află în comă indusă încă de pe 31 ianuarie, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanșare a unor inflamații la nivel cerebral.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântărețe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgență weekendul trecut, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reședinței lor din Roswell, un oraș din statul american Georgia.

De atunci, familia Houston a dat publicității o declarație de presă în care a precizat că Bobbi Kristina, în vârstă de 21 de ani, „luptă pentru viața ei” și, potrivit presei americane, a fost transferată de la North Fulton Hospital la Emory University Hospital din Alabama.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreață americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, „în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreței a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat „o maladie cardiacă și consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântărețe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorțat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 grație reality show-ului „Being Bobby Brown”, în care a apărut adeseori alături de părinții ei.

Whitney Houston și fiica ei au cântat împreună la televiziunea națională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa „My Love Is Your Love”, în Central Park din New York, într-o ediție specială a emisiunii „Good Morning America”, difuzată de postul ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

La doar câteva zile după decesul cântăreței, Bobbi Kristina – care avea pe atunci vârsta de 18 ani – a fost transportată de urgență la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât „se simțea copleșită”, a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanțe ilegale, după aparițiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului „The Houstons: On Our Own”, produs și difuzat de postul de televiziune Lifetime, care a prezentat viața familiei Houston după decesul celebrei cântărețe.

Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relația lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tânăr sărac care locuia în reședința cântăreței Whitney Houston de când acesta avea vârsta de 12 ani.

La doar câteva luni după aceea, Bobbi Kristina și Nick Gordon au anunțat că s-au logodit.

În ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu două verighete, alături de un mesaj – „Tineri căsătoriți. Sunt atât de îndrăgostită” -, sugerând astfel că s-ar fi căsătorit cu Nick Gordon.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic