Bobby Brown a anunțat că fiica sa s-a trezit din comă. Reacția familiei

Bobby Brown a anunțat că fiica sa s-a trezit din comă. Reacția familiei
Publicat: 21/04/2015, 12:55

„Astăzi pot să vă spun, Bobbi s-a trezit. Acum mă privește”, a declarat rapperul Bobby Brown în timpul unui concert pe care l-a susținut la Verizon Theatre din Grand Prairie, un oraș din statul american Texas, informează Reuters. O înregistrare video cu această declarație a cântărețului a fost publicată pe site-ul TMZ.com.

Însă pronosticul medical al fiicei sale în vârstă de 22 de ani rămâne incert, a precizat luni avocatul artistului, Christopher Brown.

„Medicii au spus că ea (Bobbi Kristina, n.r.) va avea o viață lungă. Cu toate acestea, Bobbi Kristina începe în aceste zile un proces de reabilitare, iar calitatea vieții sale nu va putea fi cunoscută în următorii ani”, a adăugat același avocat.

Soția rapperului Bobby Brown, Alicia Etheredge-Brown, a spus că soțul ei se afla „într-o stare emoțională” atunci când a făcut acea declarație, în timpul show-ului pe care l-a susținut sâmbătă seară.

„Este încurajat de micii pași spre recuperare pe care Bobbi Kristina i-a făcut de când a fost spitalizată. A ieșit de la terapie intensivă, a deschis ochii și a început un proces de reabilitare care va fi îndelungat și dificil”, a declarat Alicia Etheredge-Brown.

La sfârșitul concertului său, Bobbi Brown a adăugat: „Mulțumesc tuturor care au sprijinit-o pe Bobbi Kristina. Dumnezeu a auzit rugăciunile voastre”.

Site-ul TMZ.com citează la rândul său un mesaj publicat pe Facebook de sora lui Bobby Brown, Tina, care a dezvăluit faptul că fiica rapperului „s-a trezit și nu mai este conectată la sistemele de menținere a funcțiilor vitale”.

Același site, dar și postul CNN, au citat ulterior mai multe surse care au spus că acele declarații care au sugerat faptul că starea neurologică a lui Bobbi Kristina s-ar fi ameliorat nu sunt adevărate. Sursele respective provin din familia Houston, iar TMZ afirmă că Bobbi Kristina ar fi în continuare conectată la sistemele de menținere a funcțiilor vitale.

La rândul ei, mama cântăreței Whitney Houston, Cissy Houston, a decis să pună capăt speculațiilor despre starea de sănătate a nepoatei sale și a spus că Bobbi Kristina a suferit leziuni cerebrale ireversibile, în urma incidentului petrecut în ianuarie, când a fost descoperită în stare de inconștiență, în cada din vila ei din Georgia.

Cissy Houston a dezvăluit pentru TMZ.com că nepoata ei nu reacționează la stimulii externi, deoarece a suferit leziuni cerebrale globale.

„Întâlnirea cu medicii și înțelegerea faptului că ea va putea să trăiască toată viața în această stare m-au întristat profund”, a declarat Cissy Houston.

Declarația ei contrazice astfel dezvăluirea făcută de Bobby Brown weekendul trecut, atunci când le-a spus spectatorilor prezenți la un concert al său că Bobbi Kristina este conștientă.

„Tocmai m-am întors de la spital, am vizitat-o pe nepoata mea Bobbi Kristina. Ea nu se mai află în comă indusă, dar medicii i-au făcut o traheotomie și, potrivit explicațiilor lor, ea a suferit leziuni cerebrale globale și ireversibile și este în continuare în stare de inconștiență”, a adăugat Cissy Houston.

„În acest stadiu, putem doar să ne încredințăm în grija Domnului și să ne rugăm pentru un miracol. Păstrați-ne în rugăciunile voastre”, a adăugat mama cântăreței Whitney Houston.

Bobbi Kristina Brown, în vârstă de 22 de ani, a fost transferată, în martie, de la Emory University Hospital din Atlanta, unde a fost internată la sfârșitul lunii ianuarie, într-un centru de reabilitare care se află în același oraș american.

Bobbi Kristina Brown a fost plasată în comă indusă încă din 31 ianuarie, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanșare a unor inflamații la nivel cerebral.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântărețe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgență la momentul respectiv, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reședinței lor din Roswell, un oraș din statul american Georgia.

De atunci, familia Houston a dat publicității o declarație de presă în care a precizat că Bobbi Kristina „luptă pentru viața ei”.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreață americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, „în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreței a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat „o maladie cardiacă și consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântărețe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorțat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 grație reality show-ului „Being Bobby Brown”, în care a apărut adeseori alături de părinții ei.

Whitney Houston și fiica ei au cântat împreună la televiziunea națională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa „My Love Is Your Love”, în Central Park din New York, într-o ediție specială a emisiunii „Good Morning America”, difuzată de televiziunea ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

La doar câteva zile după decesul cântăreței, Bobbi Kristina – care avea pe atunci vârsta de 18 ani – a fost transportată de urgență la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât „se simțea copleșită”, a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanțe ilegale, după aparițiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului „The Houstons: On Our Own”, produs și difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viața familiei Houston după decesul celebrei cântărețe.

Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relația lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tânăr sărac care locuia în reședința cântăreței Whitney Houston și cu fiica ei, de când acesta avea vârsta de 12 ani.

La doar câteva luni după aceea, Bobbi Kristina și Nick Gordon au anunțat că s-au logodit.

În ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu două verighete, alături de un mesaj – „Tineri căsătoriți. Sunt atât de îndrăgostită” -, sugerând astfel că s-ar fi căsătorit cu Nick Gordon. Aceste speculații au fost infirmate în luna februarie de avocatul rapperului Bobby Brown, care a spus că fiica muzicianului nu a fost căsătorită niciodată căsătorită legal cu Nick Gordon.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își...
VIDEO | Efecte secundare devastatoare pentru regele Charles produse de chimioterapie. Informații de impact provenite...
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Vestea care îi “îngroapă” pe șoferi în datorii. Urmează creșteri uriașe
Mihai Leu se luptă din nou cu cancerul de colon? Fostul pugilist, internat în spital....
ANIMAŢIE. Filmul teribilului accident din Timiş, provocat de un şofer de BMW care îşi luase...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
“Vreau să fie și el la trei metri cum este fata mea”. Mama tinerei decedate...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Șofer REFUZAT în parcarea unui spital pentru că avea mașina electrică
Cine va fi succesorul lui Putin?
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
Se plătesc 300 DE LEI de persoană. Banii intră DIRECT PE CARD în fiecare lună
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem...
Decizia luată de medici în cazul Florin Piersic. Marele actor ar urma să fie supus...
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul...
Motivul sinistru pentru care nu am găsit niciodată extratereștri
×