Brad Pitt și Angelina Jolie se vor căsători probabil weekendul viitor, afirmă un primar francez

Brad Pitt și Angelina Jolie se vor căsători probabil weekendul viitor, afirmă un primar francez
Publicat: 12/08/2012, 16:32
Actualizat: 25/06/2013, 21:34

Actorii Brad Pitt și Angelina Jolie se vor căsători probabil weekendul viitor la reședința lor din sudul Franței, a spus primarul satului francez Correns, în vecinătatea căruia celebrul cuplu american deține un castel medieval, informează express.co.uk.

Afirmația primarului francez a fost făcută după apariția în ultimele zile a multor speculații în presa internațională, potrivit cărora Jolie și Pitt urmau să se căsătorească weekendul acesta, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii secrete, pe proprietatea lor Chateau Miraval de lângă Correns.

Câțiva turiști care vizitau regiunea au spus că pe proprietatea cuplului se amenajează un cort mare, iar la castel sunt livrate cantități mari de alimente și de șampanie.

Însă, pilotul unui elicopter care a zburat sâmbătă dimineață deasupra castelului, aflat în departamentul Var din sudul Franței, a spus că pe acea proprietate nu se afla „aproape nimeni”.

Mickael Latz, primarul comunei Correns, a spus că nunta va avea loc cel mai probabil sâmbăta viitoare: „Este o dată mult mai probabilă. Pentru acest weekend, nu există planuri pentru o căsătorie civilă în Correns”.

Patrick Mareschi, consilier pe probleme culturale în Correns, a spus: „Conform legislației franceze, cuplurile trebuie să se căsătorească la primărie. În niciun caz un cuplu nu poate să organizeze o ceremonie civilă la domiciliul său”.

Sâmbătă seară, însă, în presa internațională au apărut alte speculații, potrivit cărora Angelina Jolie și Brad Pitt urmau să se căsătorească în cadrul unei ceremonii religioase. Pe proprietatea lor Chateau Miraval există într-adevăr și o capelă.

Cei doi actori, botezați de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de șapte ani și au șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesioniști în „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Correns, în apropiere de localitatea Brignoles, în regiunea Provence din sudul Franței. Cuplul a cumpărat acest castel medieval, în valoare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la începutul anului 2008. Domeniul, aflat în apropiere de Aix en Provence, include un șanț de fortificații, o vie, o livadă de măslini, un lac și pădure.

Chateau Miraval este înconjurat de câteva hectare de fâneață, iar aleea care duce până în fața castelului are o lungime de aproximativ cinci kilometri, fiind decorată pe ambele margini cu fântâni impresionante. Totodată, cei doi actori au amenajat pe acest domeniu o piscină uriașă, cu tobogane, pentru copii.

În interiorul castelului se află două săli de gimnastică – una pentru Angelina Jolie și o alta pentru Brad Pitt – un jacuzzi, o saună, o sală de biliard și o sală imensă de bal.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Care este melodia cea mai periculoasă pentru șoferi, dacă o ascultă la volan. E una...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Parteneriat istoric! 300 milioane de dolari împotriva bolilor cauzate de schimbările climatice