BRUNO ICOBEȚ, CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. Numărul cu care Bruno Icobeț și prietenii patrupezi au cucerit publicul

Publicat: 11/05/2013, 01:34
Actualizat: 29/07/2014, 20:49

Bruno Icobeț a promis pentru FINALA ROMÂNII AU TALENT un număr special. Așa a și fost. Concurentul a „dansat” alături de prietenii săi patrupezii. Momentul a fost unul magic. Bruno Icobeț și cei trei câini ai săi a fost deocamdată singurul moment din această seară când cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat.

„Mi-a plăcut foarte mult momentul. Dresajul a fost doar cu comenzi vizuale și nu vocale. Asta îngreunează foarte mult.. Și fără recompensă. Asta arată ce poate face un om care iubește câinii și câinii îș iubesc”, a spus Andi Moisescu la finalul numărului pe care Bruno Icobeț l-a pregătit pentru FINALA ROMÂNII AU TALENT.

„Am rămas în picioare pentru că doar așa pot să îmi exprim cuvintele păentru un astfel de moment. În semifinală a văzut un moment frumos. În finală am văzut un moment emoționant.

„Eu o să vorbesc de jos pentru că am fost tare emoționant. Până în momentul ăsta e momentul meu preferat. Sper să câștigi competiția. Sper să te voteze lumea. Mi se pare cel mai adevărat moment pe care l-am avut la ROMÂNII AU TALENT. Apreciez că un om care nu este cinstit cu aceste animale nu reușește să faci ceea ce faci tu. Asta mă fascinează la tine. Capacitatea ta de a comunica cu ei”, a spus Mihai Petre la finalul numărului pregătit de Bruno Icobeț pentru FINALA ROMÂNII AU TALENT.

Mihai Petre s-a ridicat de la locul lui de jurat al show-ului ROMÂNII AU TALENT și s-a îndreptat spre cei trei câini pe care i-a mângâiat.

Drept răsplată pentru gestul său, cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT a fost pupa de unul dintre câinii lui Bruno Iacobeț. Mihai Petre nu a părut dejloc deranjat de acest lucru.

Iacobeț Bruno a cucerit juriul și publicul încă de la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT. Bărbatul și-a câștigat dreptul de a ajunge în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT cu modul deosebit de a dresa nu unul ci trei câini. Mihai Petre, cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT, a declarat încă din preselecții că își dorește ca Iacobeț Bruno să ajungă în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, și chiar să câștige acest show. Finalistul, împreună cu cei trei câini ai săi, a demonstrat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT ce înseamnă disc dogging.

În ultima semifinală de la ROMÂNII AU TALENT, BRUNI ICOBEȚ a impresionat încă o dată cu talentul său de a convinge nu un singur câine, ci trei să îi asculte comenzile. Rând pe rând, cei trei câini au făcut show pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3.

„Bravo”, a spus Andra la finalul numărului pe care Bruno l-a pregătit pentru această etapă de la ROMÂNII AU TALENT.

„Participarea noastra la ROMÂNII AU TALENT va fi un manifest pentru educație canina și umană în același timp. Nu sunt profesionist și nu îmi câștig existența cu câinii. Sper, în schimb, ca viața telespectatorilor și a câinilor acestora care doresc să urmeze calea acestui sport deosebit să ia o nouă turnură, așa cum s-a întâmplat cu mine când l-am văzut pe Ron Watson”, a declarat finalistul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Finaliștii de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, luptă în această seară pentru titlul de cel mai talentat român și pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de COSMOTE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Pitagora, între matematică și învățăturile despre nemurirea sufletului