Buhăit, murdar și cu unghiile negre. Un actor celebru, de nerecunoscut / Fanii își fac griji pentru starul cu tricou slinos, care „bântuie” pe străzile aglomerate – FOTO

Redactor:
Silviu Bănilă
Matthew Perry, celebrul „Chander Bing" din serialul-fenomen „Prietenii Tăi", a ajuns de nerecunoscut. Starul apare buhăit într-o serie de fotografii făcute în New York.

Starul a stat internat trei luni în spital, cu probleme digestive și acum a fost fotografiat în haine pătate, cu un semn deasupra obrazului, scrie Daily Mail.

Mâinile umflate și unghiile neîngrijite ale actorului au stârnit, de asemenea, îngrijorarea fanilor, care se tem pentru sănătatea lui „Chandler”.

Acesta a devenit celebru în anii 1990, fiind considerat „motorul” serialului „Prietenii Tăi”, alături de Jennifer Aniston („Rachel”), Courtney Cox („Monica”), Lisa Kudrow („Phoebe”), Matt LeBlanc („Joey”) și David Schwimmer („Ross”).

Săptămâna trecută, colegele lui de platou, Cox și Anniston s-au întâlnit în Mexic.

Dacă fetele s-au arătat dispuse la un posibil „reboot” al serialului „Friends”, Matthew Perry s-a declarat sceptic, în 2017, în privința succesului unui viitor serial. „Am coșmaruri în care facem iar „Friends” și nimănui nu-i pasă”, a spus „Chandler Bing”.

Actorul a stârnit îngrijorarea fanilor în februarie, când a fost dat afară dintr-o clinică de dezintoxicare.

În iunie 2018, Perry a fost internat cu perforație gastrointestinală într-un spital, unde a stat trei luni.

Starul a vorbit deschis despre lupta lui cu alcoolul și medicamente care provoacă dependența.

În 1997, „Chandler” a urmat o dezintoxicare de 28 de zile pentru a scăpa de dependența de Vicodin.

În 2001, actorul a ajuns la recuperare, după ce a folosit iar Vicodin, metadonă, amfetamine, toate „udate” cu alcool.

În urmă cu șase ani, Perry a vorbit din nou despre probleme sale: „Am jucat în „Friends” de la 24 la 34 de ani. Am fost celebru. Noi șase eram pretutindeni.

Din perspectiva celor din exterior, părea că am totul. A fost de fapt un timp al singurătății, deoarece eram alcoolic”, a spus Perry. „Aveam probleme cu alcoolul chiar înainte de serial, dar a fost o suferință progresivă”.

Anul trecut, Perry și-a vândut casa din Hollywood Hills cu 12,5 milioane dolari, după ce și-a cumpărat o proprietate luxoasă de 20 milioane de dolari în Century City.

foto: captură youtube.com

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide