Cabron și Voltaj au filmat NOUL VIDEOCLIP „Vocea ta”. ÎL PUTEȚI VEDEA, LUNI DIMINEAȚĂ, în premieră, pe GÂNDUL.INFO. Smiley, Moga, George Vintilă și o apariție surpriză în rolul Conchitei Wurts

Cabron și Voltaj au filmat NOUL VIDEOCLIP Vocea ta. ÎL PUTEȚI VEDEA, LUNI DIMINEAȚĂ, în premieră, pe GÂNDUL.INFO. Smiley, Moga, George Vintilă și o apariție surpriză în rolul Conchitei Wurts
Publicat: 22/06/2014, 23:08
Actualizat: 29/07/2014, 19:00

Relaxat, înconjurat de prieteni, cu zâmbetul pe buze în ciuda celor peste 30 de grade Celsius. Așa l-am găsit pe Cabron în cea de-a doua zi a filmărilor pentru videoclipul piesei „Vocea ta”, o colaborare cu băieții de la Voltaj.

Pentru câteva ore, cântărețul și echipa sa de producție au „pus stăpânire” pe Piața Universității, unde au tras ultimele cadre pentru clipul ce urmează a fi lansat în curând.

„Aici era gratis! Am zis să nu mai dăm banii pe platouri…”, a glumit Cabron, explicând motivul pentru care a ales un astfel de „platou” de filmare. „E un spațiu deschis, frumos, nu prea s-au mai filmat videoclipuri aici”, a mai spus el.

De altfel, nu a fost singurul loc din Capitală în care a mers pentru a realiza acest videoclip: „Am mai filmat la Buftea, la Budapesta – nu la Budaptesta în Ungaria, ci aici, în București -, la Piața Unirii, peste tot… Pe o clădire înaltă, pe stradă… direct pe stradă, printre mașini. Am filmat pe un acoperiș, cred că erau 50 de grade acolo. Filmam și eu și băieții de la Voltaj și trăgeam câte un cadru, apoi ne opream să ne dădeam cu șervețulul pe frunte. Dar asta pentru un scop bun!”, a povestit artistul.

Clipul regizat de Iulian Moga îi aduce laolaltă pe mulți dintre prietenii lui Cabron, printre care Smiley, Mihai Morar, Dan Fințescu, Doc, Deliric, Marius Moga, George Vintilă și Andrei Gheorghe. Acesta din urmă a venit chiar cu propriile idei pe „platourile” de filmare. A purtat o perucă și și-a accentuat barba cu machiaj pentru a intra în pielea unui personaj care a făcut valuri la Eurovision: Conchita Wurts.

„El a vrut să joace un rol. Astăzi nu a fost Andrei Gheorghe, dar zic eu că i-a ieșit bine și a fost interesant. A fost ideea lui. Ne-a surprins și pe noi când l-am văzut machiat astfel”, a mărturisit Cabron.

În videoclipul piesei „Vocea ta” nu apar însă doar vedete, ci și câțiva dintre fanii cântărețului. Castingul a fost destul de simplu, a povestit el: „Ne-am strâns toți… am strâns o mare de oameni și am ales: el, el, el și el. De diferite vârste, nu contează”.

„Ne-am gândit să aducem în videoclip mai multe genuri de oameni din clasa socială care să-și spună părerea. Cumva ideea este că eu îmi doresc să transmit ceea ce ar vrea să transmită omul care mă ascultă. Și m-am gândit să bag și câțiva ascultători de-ai mei în videoclipul ăsta, plus niște persoane publice pe care le apreciez foarte mult.”

Piesa „Vocea ta” va fi inclusă pe viitorul album al lui Cabron, „intitulat „Dă-o tare””, ce va fi lansat în toamna lui 2014.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”