Carmen Brumă, victima unei escrocherii online. Reacția lui Mircea Badea: „Prindeți javrele mincinoase și să le băgăm la pușcărie!”

Redactor:
Gandul
Mircea Badea face apel la identificarea unor escroci, după ce Carmen Brumă a fost victima lor. Brumă s-a revoltat, într-o postare pe rețelele de socializare, din cauza unei promovări calomnioase la adresa sa. Vedeta slăbitului se apără și spune că indivizi rău intenționați se folosesc de numele ei pentru a vinde „produse-minune". Firma dubioasă a inventat un interviu pe care Brumă nu l-a dat niciodată și aceasta vrea să ia măsuri urgente.

Carmen Brumă este disperată să rezolve situația:

„VA ROG SA MA AJUTATI SA PUN CAPAT ACESTEI ESCROCHERII NUMITE *****!!!!
NU AM CONSUMAT NICIODATA ACEST PRODUS SI NU AM DE GAND!
SE FOLOSESC CU TUPEU SI NESIMTIRE DE NUMELE MEU FARA NICIUN DREPT!!! PE SITE NU AU NICIUN CONTACT ASTFEL INCAT SA-I POT DA IN JUDECATA. SE PARE CA FIRMA CARE DISTRIBUIE E DIN DEVA SI SE NUMESTE *** SAU ***!
VA ROG DISTRIBUITI ACEASTA INFORMATIE CA SA NU MAI CADA IN PLASA SI ALTE PERSOANE IAR DACA AVETI DATE DESPRE CEI CARE VAND ***, DATI-MI UN MESAJ! VA MULTUMESC!”, a scris vedeta pe Facebook.

„Hai sa gasim javrele astea mincinoase si escroace si sa-i bagam la puscarie!”, a declarat partenerul de viață al lui Carmen Brumă, pe contul său.

×
Inchide