Carmen Iohannis a strălucit lângă Melania Trump. Cum și-a făcut apariția la recepția reuniunii NATO prima doamnă a României – FOTO

Redactor:
Gândul
Prima doamnă a României a strălucit la recepția de ieri organizată în cinstea șefilor de stat și de guverne car eparticipă la reuniunea NATO.

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, marți, în marja reuniunii NATO de la Londra, cu omologul său american, Donald Trump, cei doi fiind însoțiți de nevestele lor, Carmen și Melania.

Klaus Iohannis a fost prezent, marți, de la 20.00, ora României, la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la reuniunea NATO, potrivit agendei șefului statului.

Recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a va avea loc la Palatul Buckingham.

În fotografia care a surprins întâlnirea se poate observa cum Carmen Iohannis stă de vorbă cu Melania Trump, în timp ce Klaus Iohannis și Donald Trump discută alături.

Klaus Iohannis a ieșit în evidență prin comportamentul de cavaler pe care îl are față de soție. A fost singurul șef de stat care a mers la mașină să-i deschidă portiera primei doamne, în timp ce ceilalți președinți își așteptau consoartele în fața scărilor fără a merge în întâmpinare.

Inchide