CÂȘTIGĂTORI OSCAR 2014. LISTA CÂȘTIGĂTORILOR LA OSCAR. Cate Blanchett, cea mai bună actriță, Matthew McConaughey, cel mai bun actor, „12 Years a Slave”, cel mai bun film

CÂȘTIGĂTORI OSCAR 2014. LISTA CÂȘTIGĂTORILOR LA OSCAR. Cate Blanchett, cea mai bună actriță, Matthew McConaughey, cel mai bun actor, „12 Years a Slave, cel mai bun film
CÂȘTIGĂTORI OSCAR 2014. Lista filmelor câștigătoare la OSCAR 2014, pe gândul.info
Publicat: 03/03/2014, 15:23
Actualizat: 29/07/2014, 17:29

CÂȘTIGĂTORI OSCAR 2014.„12 Years a Slave” și-a adjudecat trofeul pentru cel mai bun film, dar „Gravity” a dominat clar cea de-a 86-a ediție a premiilor Oscar, câștigând nu mai puțin de șapte statuete aurii. Mai jos găsiți LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR LA OSCAR 2014.

OSCAR 2014 – UPDATE 6:57„12 YEARS A SLAVE”, CEL MAI BUN FILM.Marele trofeu este primit de întreaga echipă, în frunte cu regizorul Steve McQueen și producătorul și actorul Brad Pitt. „Dedic premiul tuturor celor care au îndurat sclavia și celor care încă se mai luptă cu sclavia și astăzi”, a spus regizorul Steve Mc Queen.

CÂȘTIGĂTORIOSCAR 2014 –UPDATE 6:51CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL PRINCIPAL, LA OSCAR 2014, ESTE MATTHEW MCCONAUGHEY

OSCAR 2014 –UPDATE 6:45CATE BLANCHETT CÂȘTIGĂ OSCARUL PENTRU CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎN ROL PRINCIPAL, PENTRU INTERPRETAREA DIN „BLUE JASMINE”, în regia lui Woody Allen.

CÂȘTIGĂTORIOSCAR 2014 –UPDATE 6:36ALFONSO CUARON, CÂȘTIGĂTOR LA OSCAR 2014 PENTRU REGIA FILMULUI GRAVITY

OSCAR 2014 – UPDATE 6:34Oscarul pentru „Cel mai bun regizor” este prezentat de Angelina Jolie și Sidney Poitier.

CÂȘTIGĂTORIOSCAR 2014 –UPDATE 6:28CEL MAI BUN SCENARIU ORIGINAL, „HER”

OSCAR 2014 – UPDATE 6:25CEL MAI BUN SCENARIU ADAPTAT, „12 YEARS A SLAVE”

CÂȘTIGĂTORIOSCAR 2014 –UPDATE 6:17CEL MAI BUN CÂNTEC ORIGINAL ESTE „LET IT GO” DIN „THE FROZEN”. realizat deKristen Anderson-Lopez și Robert Lopez

OSCAR 2014 – UPDATE 6:15GRAVITY, PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ COLOANĂ SONORĂ

CÂȘTIGĂTORIOSCAR 2014 –UPDATE 5:55Moment emoționant introdus de Glenn Close în memoria cineaștilor dispăruți.James Gandolfini, Carmen Zapata, Hal Needham, Richard Shepherd, Paul Walker, Deanna Durbin, Eduardo Coutinho, Riz Ortoilani, Peter O’Toole, Richard Griffiths, Roger Ebert, Shirley Temple, Juanita Moore, Harold Ramis, Maximilian Schell, Gilbert Taylor, Philip Seymour Hoffman.

OSCAR 2014 – UPDATE 5:46 „MARELE GATSBY”, CÂȘTIGĂTOR LA CATEGORIA „CEA MAI BUNĂ REGIE ARTISTICĂ”.Trofeul merge la Catherine Martin și Beverley Dunn.

CÂȘTIGĂTORIOSCAR 2014 –UPDATE 5:44Apariție uluitoare a lui Ellen DeGeneres, îmbrăcată într-o rochie pastelată de zână. „Gata? S-a terminat?”, glumește ea.

OSCAR 2014 – UPDATE 5:35 Îmbrăcată într-o rochie roșie de poveste, Pink cântă „Somewhere Over The Rainbow”, tema din „Vrăjitorul din Oz”.

CÂȘTIGĂTORI OSCAR 2014 – UPDATE 5:30GRAVITY, CEL MAI BUN MONTAJ LA OSCAR 2014. Premiul este acceptat deAlfonso Cuarón și Mark Sanger.

OSCAR 2014 – UPDATE 5:29 „GRAVITY”, CEA MAI BUNĂ IMAGINE

CÂȘTIGĂTORI OSCAR 2014 – UPDATE 5:24Moment special la OSCAR 2014. Gazda, Ellen DeGeneres, le aduce actorilor și regizorilor care se plâng an de an că li se face foame în timpul ceremoniei, pizza. Printre cei care nu se sfiesc să ia câte o felie se numără Meryl Streep.

OSCAR 2014 –UPDATE 5:17CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎN ROL SECUNDAR: LIUPITA NYONG’O.„Sunt tristă că cea mai mare bucurie din viața mea se bazează pe atâta durere”, a spus actrița premiată pentru rolul dramatic din „12 Years a Slave”.

CÂȘTIGĂTORIOSCAR 2014 –UPDATE 5:09GRAVITY, „CEA MAI BUNĂ EDITARE DE SUNET”, LA OSCAR 2014

UPDATE 5:07AL DOILEA OSCAR PENTRU GRAVITY, CÂȘTIGĂTOR LA CATEGORIA „CEL MAI BUN MIXAJ DE SUNET

UPDATE 5:06Charlize Theron are o mică stângăcie și întârzie să-și spună replica în momentul în care prezintă categoria „Cel mai bun mixaj de sunet”

UPDATE 4:57Brad Pitt intră în scenă pentru a prezenta publicului cea de-a treia piesă a serii: „Ordinary Love”, a trupei U2, care cântă live la OSCAR 2014.

UPDATE 4:50PRODUCȚIA ITALIANĂ „THE GREAT BEAUTY”, CEL MAI BUN FILM ÎNTR-O LIMBĂ STRĂINĂ LA OSCAR 2014. Premiul pentru această satiră a Romei demi-mondene este înmânat de Ewan McGregor și Viola Davis.

UPDATE 4:41CEL MAI BUN DOCUMENTAR LA OSCAR 2014: „20 FEET FROM STARDOM”

UPDATE 4:36„THE LADY IN THE NO. 6. MUSIC SAVED MY LIFE”, CÂȘTIGĂTOR LA CATEGORIA CEL MAI BUN SCURTMETRAJ DOCUMENTAR.Realizatorii peliculei au vorbit cu emoție despre supraviețuitoarea Holocaustului a cărei poveste o spune. „S-a stins săptămâna trecută, dar ne-a învățat pe toți să fim optimiști și să apreciem viața”

UPDATE 4:32„HELIUM”, CEL MAI BUN SCURTMETRAJ.Un film făcut cu bani puțini, după cum spun realizatorii lui.

UPDATE 4:28Cristian Tudor Popescu apreciază că „Gravity este un punct de cotitură în cinematografie” și spune că acest film l-a făcut, prin realizarea remarcabilă, să vadă pntru prima dată „la ce este bun 3D-ul”

UPDATE 4:23„GRAVITY”, CÂȘTIGĂTOR LA OSCAR 2014 LA CATEGORIA „CELE MAI BUNE EFECTE SPECIALE”

UPDATE 4:22O categorie pe care românii o așteaptă cu emoție: cele mai bune efecte speciale. Un român, Adrian Corsei, a lucrat la efectele generate pe calculator de la „Iron Man 3”.

UPDATE 4:15„FROZEN”, CEL MAI BUN FILM DE ANIMAȚIE LA OSCAR 2014

UPDATE 4:13„MR HUBLOT”, CEL MAI BUN SCURTMETRAJ DE ANIMAȚIE

UPDATE 4:12Matthew McConaughey și Kim Novak vor acorda premiile pentru „Cel mai bunscurtmetraj de animație” și pentru „Cel mai bun film de animație”, la OSCAR 2014

UPDATE 4:04Harrison Ford prezintă o parte dintre peliculele nominalizate la categoria „Cel mai bun film”

UPDATE 4:01„DALLAS BUYERS CLUB”,OSCAR PENTRU CEL MAI BUN MACHIAJ/Adruitha Lee și Robin Mathews

UPDATE 3:59FILMUL „THE GREAT GATSBY”, PREMIAT LA OSCAR 2014 PENTRU CELE MAI BUNE COSTUME. Creatoarea lor, Catherine Martin, invitată pe scenă

UPDATE 3:52Pharrell Williams este invitat pe scenă să cânte piesa „Happy”, de pe coloana sonoră a filmului „Despicable Me 2”, a cărei clip a devenit viral și a generat o epidemie de fericire în lumea întreagă, inclusiv la București, unde au fost realizate două remake-uri.

UPDATE 3:50Potrivit „The Guardian”, perdanții la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar” vor primi premii de consolare în valoare de 80.000 de dolari.

OSCAR 2014 – UPDATE 3:45„Pentru toți visătorii care ne urmăresc în această noapte, din locuri precum Ucraina sau Venezuela. Nu renunțați la visurile voastre”, a spus Jared Leto în discursul de acceptare, în care i-a mulțumit mamei lui pentru că l-a învățat să viseze.

UPDATE 3:42PRIMUL CÂȘTIGĂTOR LA OSCAR 2014: JARED LETO, PENTRU ROLUL DIN „DALLAS BUYERS CLUB”

UPDATE 3:40Anne Hathaway, prezintă nominalizații pentru cel mai bun rol secundar.

UPDATE 3:36„Dacă iei experiența tuturor din această sală, îți ies 14.000 de filme. Și șase ani de facultate. Glumesc, copii, mergeți la școală”, spune Ellen DeGeneres în monologul de început. Vedeta de televiziune a avut aprecieri și ironii pentru o parte a actorilor din sală. Lui Jennifer Lawrence, care s-a împiedicat și a căzut anul trecut în timp ce se pregătea să-și ridice premiul pentru interpretare i-a transmis: „Dacă câștigi anul ăsta, o să-ți aducem noi premiul”.

UPDATE 3:33„Ultima oară când am fost pe această scenă, Cate Blanchett era nominalizată, Meryl Streep, era nominalizată, Leonardo Di Caprio era nominalizat, Martin Scorsese, la fel. Lucrurile s-au schimbat mult”, a glumit Ellen DeGeneres, prezentatoarea show-ului.

OSCAR 2014 –UPDATE 3:25Mai sunt cinci minute până la începerea celui mai important eveniment din industria filmului, prezentat de vedeta de televiziune Ellen DeGeneres.

CÂȘTIGĂTORI OSCAR 2014 – UPDATE 3:08Somalezul Barkhad Abdi a apărut în cinematografie din neant și i-a uimit pe toți pentru talentul în care a dat dovadă în „Captain Phillips”, film în care joacă alături de Tom Hanks și pentru care e nominalizat la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”. „E adevărat că atunci când tatăl tău a auzit că ești nominalizat la Oscar nu a înțeles de ce atâta agitație?”, l-a întrebat prezentatoarea, iar el a confirmat. „Felicitări, e uimitor ce ai realizat, 7.000 de oameni au venit la casting, apoi ai apărut tu”, a continuat prezentatoarea.

UPDATE 2:50Chiwetel Ejiofor, protagonistul peliculei „12 Years a Slave”, a avut ezitări în a accepta rolul negrului liber, răpit și transformat în sclav în vremurile de dinaintea Războiului de Secesiune. „Nu mai făcusem un film despre sclavie, nu știam daca am experienta potrivita. Mi-am luat un timp de gândire, am citit cartea si am simtit o legatura puternică cu personajul. Așa că m-am decis să accept rolul”, spune actorul, care ar putea primi premiul pentru interpretare masculină.

UPDATE 2:45Leonardo DiCaprio vorbește despre „The Wolf of Wall Street”, film care i-ar putea aduce în această seară o statuetă aurie. „De când am citit cartea, în urmă cu 6-7 ani, am devenit obsedat de Jordan Belfort și am vrut să fac un film despre felul în care idealizăm bogăția și banii. Martin Scorsese a făcut o treabă minunantă și a adus umanitatea în această poveste”, povestește pe covorul roșu DiCaprio, care a venit la Oscaruri însoțit de mama lui.

UPDATE 2:35Cate Blanchett, considerată favorită la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal”, o apariție radioasă, în rochie Armani, pe covorul roșu.

Foto: AFP, Mediafax Foto, Jason Merritt

OSCAR 2014 –UPDATE 2:25Matthew McConaughey, care ar putea câștiga în această seară un Oscar pentru rolul din „Dallas Buyers Club”, se află la prima sa nominalizare și a venit la ceremonie însoțit de mama lui. „Merită premiul, sunt foarte mândră de el”, a spus aceasta.

OSCAR 2014 – UPDATE 2:15Amy Adams, nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță”, poartă o rochie Guccilungă, bleumarin, inspirată din moda amilor ’50. „Din cauza ploii, am fost nevoită să-mi prind părul”, mărturisește actrița.

Foto: AFP /Mediafax_Foto/Kevork Djansezian

UPDATE 1:45Ploaia s-a oprit, iar invitații continuă să sosească.

OSCAR 2014 –UPDATE 1:41Steve McQueen, regizorul filmului „12 Years a Slave”, care a obținut nominalizări la nouă categorii, a ajuns pe covorul roșu.

UPDATE 1:29Vedetele își fac deja apariția la cea de-a 86 Gală a premiilor Oscar. Printre cei sosiți până la această oră se afllă Viola Davis, Mario Lopez, John Ridley, Liza Minelli sau Cristin Milioti. Viola Davis poartă o rochie verde, de mătase, în timp ce Liza MInelli concurează la titlul de cel mai prost îmbrăcată vedetă de pe covorul roșu: a venit într-un fel de pijama de mătase albastră, furată parcă din garderoba ștrumfilor.

Foto: AFP, Mediafax Foto, Jason Merritt

Foto: AFP, Mediafax Foto, Jason Merritt

OSCAR 2014 – UPDATE 1:15Sunt, probabil, cei mai grei invitați la ceremonie. La Dolby Theatre au ajuns deja reprezentanții PricveWaterhouse Cooper, în al căror serviete se află plicurile cu numele câștigătorilor.

Foto: AFP, Mediafax Foto, Jason Merritt

OSCAR 2014 –UPDATE 1:00 La Los Angeles plouă cu găleata, statuetele din afara Dolby Theatre au fost înfășurate în plastic, covorul roșu este murat în apă, iar oamenii de serviciu încearcă să dreagă situația, folosind aspiratoare puternice, scrie The Guardian.

Foto: AFP, Mediafax Foto, Jason Merritt

OSCAR 2014, FILME OSCAR 2014. În ceea ce privește premiul pentru interpretare masculină de la OSCAR 2014, acesta ar putea merge la Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Chiwetel Ejiofor, Christian Bale sau Bruce Dern, în timp ce pe lista scurtă a categoriei „Cea mai bună actriță în rol principal” de la OSCAR 2014 se regăsesc Cate Blanchett, Judi Dench, Sandra Bullock, Meryl Streep și Amy Adams.

CÂȘTIGĂTORI OSCAR 2014. Gala OSCAR 2014 este prezentată de vedeta de televiziune Ellen DeGeneres și va începe la 3:30, ora României. Aceasta s-ar putea dovedi la fel de profitabilă pentru realizatori ca aceea de anul trecut, care a adus încasări de aproape 94 de milioane de dolari, în timp ce cheltuielile au fost de aproape 40 de milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Statele Unite ale Americii pregătesc un pachet de arme de 1 miliard de dolari pentru...