Cât câștigă Ștefan Bănică Jr ca jurat al show-ului „X-Factor”, de la Antena 1

Publicat: 20/07/2015, 12:34
Actualizat: 03/08/2015, 23:09

Ștefan Bănică Jr s-a alăturat recent juriului emisiunii „X-Factor”, de la Antena 1, devenind astfel coleg cu Delia și Horia Brenciu. Pentru fiecare ediție a show-ului de talente, cântărețul primește aproximativ 3.000 de euro, scrie presa tabloidă.

În această emisiune, artistul în vârstă de 46 de ani a ocupat locul lăsat liber de Cheloo, membru al formației Paraziții, care a fost jurat în cadrul sezoanelor precendete. Acesta din urmă i-a adus televiziunii o amendă în valoare de 10.000 de lei, după ce în timpul unei ediții a show-ului a făcut o serie de afirmații care, potrivit Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) au discriminat persoanele homosexuale.

Potrivit Asociației Accept, în respectiva emisiune,”Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, în calitate de membru al juriului, a discreditat în mod public pe unul din concurenți, din motive ce țineau de orientarea sexuală a acestuia”.

„După reprezentația concurentului gay, Cheloo i s-a adresat acestuia într-o notă vădit discriminatorie, menită a-l intimida și a-l discredita public, afirmând : «(…) Ai cântat. Eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ceea ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă, cu siguranță»”.

Ștefan Bănică Jr a anunțat că pleacă de la ProTV în această primăvară, după 14 ani de colaborare.

La Antena 1, Bănică Jr nu va fi doar parte a juriului „X-Factor”, surse din trustul Intact afirmând că acesta urmează să fie și prezentatorul unui nou show: „Romanian Idol”.