Cât de înșelătoare sunt pozele postate pe rețelele de socializare. Un blogger de fitness are dovada

Cât de înșelătoare sunt pozele postate pe rețelele de socializare. Un blogger de fitness are dovada
Publicat: 16/07/2017, 22:47

Bloggerul de fitness Anna Victoria și-a dorit să atragă atenția asupra faptului că pe rețelele de socializare nu apar neapărat cele mai bune modele pe care femeile trebuie să le urmeze și le-a îndemnat pe tinere să-și iubească trupurile, postând câteva fotografii care arată cât de mare este diferența dintre postările de pe rețelele sociale și aspectul fizic adevărat.

Astfel, femeia a încărcat o imagine în care este fotografiată în picioare, într-o postură care o avantajează, apărând cu mușchii încordați și tonifiată, la fel cum ar poza pentru o revistă de fitness sau sănătate. Această ipostază este, însă, doar una de moment, pentru că tânăra a ținut să le arate followeri-lor săi și cum arată„în 99% dim timp”, atunci când nu este bloggerul Anna Victoria, ci pur și simplu o femeie normală.

„Eu în 1% din timp vs. eu 99% din viața mea. Și îmi plac ambele fotografii în mod egal. Unghiurile bune sau cele proaste nu au nicio legătură cu valoarea fiecăreia. Am citit de curând un articol în care se scria cum o femeie a declarat că refuză să-și accepte defectele pentru că nu le consideră deloc a fi niște imperfecțiuni. AM ADORAT asta, pentru că trimite un mesaj extrem de puternic, acela că vergeturile, colăceii noștri de pe abdomen sau celulita nu sunt niște lucruri pentru care trebuie să ne cerem scuze, de care să ne fie rușine sau de care să fim obsedate să scăpăm. Toate reprezintă o viață trăită din plin (de 28 de ani până acum). Cum aș putea să fiu furioasă pe corpul meu pentru niște ‘defecte’ perfect normale? Acest trup e foarte puternic, poate să alerge kilometri întregi, poate să ridice greutăți, să le împingă, și sunt fericită nu pentru cum arată, ci pentru cum mă simt. Așa că, atunci când aveți semne de întrebare, vreau să vă amintiți asta: nu îmi voi pedepsi corpul, ci îl voi alimenta, îl voi provoca și îl voi iubi în continuare”, a scris pe Instagram tânăra.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase