Cătălin Moroșanu, concurent la „Survivor România”, nu a putut să fie alături de soție la aniversarea căsniciei lor, pentru prima dată în 19 ani! Mesajul emoționant postat pe Facebook

Cătălin Moroșanu, concurent la „Survivor România”, nu a putut să fie alături de soție la aniversarea căsniciei lor, pentru prima dată în 19 ani! Mesajul emoționant postat pe Facebook
Cătălina Moroșanu, alături de soția sa, Georgiana. Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani (FOTO: Facebook)
Publicat: 08/02/2021, 07:00
Actualizat: 08/02/2021, 17:31

Luptătorul Cătălin Moroșanu, supranumit și „Moartea din Carpați”, concurează la „Survivor România” din acest an, show transmis de Kanal D. Doar că acest lucru la împiedicat să fie alături de soția sa, Georgiana, la aniversarea căsniciei lor, mai ales că este o premieră pentru cei doi! Pe 7 februarie, eu au împlinit 19 ani de căsnicie.

Însă, înainte de a pleca spre Republica Dominicană, țara în care se filmează emisunea, sportivul a lăsat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, pentru partenera sa de viață. Exact în ziua aniversării lor…

Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an.

Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.

Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele!”, este scrisoare pe care Cătălin Moroșanu a scris-o pentru soția sa, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Cum a ajuns fratele lui Cătălin Moroșanu să comercializeze cartofi în piață. Vinde la o tarabă din Iași

În urmă cu aproximativ trei ani a făcut senzație alături de celebrul său frate în renumitul show TV de la Antena 1 ”Asia Express”. Între timp, Claudiu Moroșanu a trecut de la afaceri cu aur, la comerț cu cartofi. Fratele lui Cătălin Moroșanu vinde la tarabă într-o piață din Iași!

Chiar dacă acum doi ani a fost vedetă la ”Asia Express”, Claudiu Moroșanu nu se sfiește să treacă la „munca de jos”. Fratele celebrului luptător a fost surprins anul trecut, în luna mai, într-o ipostază inedită, potrivit informațiilor care au însoțit imaginile.

Tot în urmă cu aproximativ doi ani, Claudiu Moroşanu a fost reţinut, alături de mai multe persoane, pentru tranzacţii ilegale cu aur, prejudiciul adus statului fiind de 18 milioane de lei. Decizia a venit în urma a 35 de percheziţii în Iaşi, Bucureşti şi Alba Iulia.

Cătălin Moroșanu a fost ales consilier județean la Galați. Cu ce proiect vine „Moartea din Carpați”

Cătălin Moroșanua fost ales consilier județean la Galați, din partea PNL, la alegerile locale de anul trecut. Înainte de vot, i-a îndemnat pe oameni să meargă la vot, precizând și care este proiectul său de suflet.

Este vorba de înfiinţarea de câte un club sportiv şcolar în fiecare comună din judeţul Galaţi, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv. În momentul când se înfiinţează aceste cluburi sportive şcolare, vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asta. Sportivii care vor câştiga medalii de aur la nivel naţional vor avea şi un fel de bursă”, a declarat el, atunci.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Ce mesaj a transmis Florin Piersic Jr. în timp ce marele actor era supus unei...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Vești proaste despre Florin Piersic. I-ar putea tăia piciorul - surse
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Locul de veci al lui Platon, marele filosof al Greciei antice, a fost în sfârșit...