Cauza decesului lui Bobbi Kristina Brown a fost secretizată

Cauza decesului lui Bobbi Kristina Brown a fost secretizată
Publicat: 27/09/2015, 17:22

Polițiștii din Fulton County, Georgia, continuă investigațiile în acest caz, după ce fiica lui Whitney Houston a murit pe 26 iulie, la vârsta de 22 de ani, la șase luni după ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile în urma unui accident încă neelucidat petrecut în reședința sa din suburbia Roswell a orașului american Atlanta.

Totodată, cauza oficială a decesului acesteia va fi secretă până la finalizarea cercetărilor în acest caz, potrivit unei decizii a unui judecător.

Potrivit site-ului dedicat celebrităților TMZ, o instituție de specialitate a stabilit deja cauza morții tinerei de 22 de ani, însă autoritățile implicate în acest caz vor să țină informația secretă pentru a preveni ca potențialii suspecți să o folosească în interesul personal și să evite astfel furnizarea de dovezi care i-ar putea incrimina.

Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina Brown, a fost deja acuzat de omor prin imprudență, după ce i-ar fi oferit tinerei un „cocktail toxic” ce a adus-o în stare de inconștiență și ar fi băgat-o cu fața în jos într-o cadă cu apă rece, fapt care i-a provocat distrugeri cerebrale, după cum informa, în luna august, contactmusic.com.

Bobbi Kristina Brown a fost găsită, pe 31 ianuarie, fără semne vitale, în cadă, de iubitul ei, Nick Gordon, și de un prieten comun al cuplului, într-o scenă macabră, ce a semănat foarte mult cu felul în care a murit mama ei. Whitney Houston, care s-a confruntat mulți ani cu dependența de droguri, a murit înecată într-o cadă din hotelul Beverly Hills din Los Angeles, în 2012, la vârsta de 48 ani.

Administratorul averii lui Bobbi Kristina consideră că Nick Gordon i-a provocat leziuni cerebrale ireversibile tinerei, potrivit unor documente depuse de aceasta la o instanță din SUA.

În aceste documente se arată că, în dimineața în care Bobbi Kristina a fost găsită în stare de inconștiență, Nick a sosit acasă la ora 06.00, după ce consumase alcool și cocaină toată noaptea. Cei doi s-au certat aproximativ 30 de minute, până când „s-a lăsat brusc tăcerea”, potrivit televiziunii NBC.

Administratorul judiciar, Bedelia Hargrove, spunea în luna august că Nick Gordon este acuzat de omor prin imprudență și provocare de dureri fizice și suferință.

Nick Gordon a fost acuzat deja, într-un alt proces, de 10 milioane de dolari, inițiat la sfârșitul lunii iunie, că i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte și că i-a furat o sumă mare de bani din cont în timp ce ea se afla în comă.

Bobbi Kristina Brown a fost înmormântată alături de mama ei, Whitney Houston, în cimitirul Fairview din Westfield, New Jersey, pe 3 august.

Bobbi Kristina Brown era o cântăreață aspirantă și a început să cânte alături de mama ei celebră încă din 1999, cu ocazia single-ului „My Love is Your Love”. În 2003, Bobbi Kristina și mama ei au înregistrat un alt duet, „Little Drummer Boy”, pentru un album de Crăciun.

Tatăl ei este Bobby Brown, un artist rap și R&B recompensat cu Grammy, care și-a început cariera în calitate de solist al grupului New Edition.

Whitney Houston și Bobby Brown au avut o căsnicie turbulentă, marcată de numeroase internări în clinici de dezintoxicare. Cei doi artiști au divorțat în momentul în care fiica lor avea vârsta de 14 ani. Whitney Houston a spus că mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a încheiat în 2007, a fost „alimentat de droguri și alcool”.

Relația lor turbulentă și comportamentele lor adeseori haotice au fost prezentate pe larg într-un reality show TV intitulat „Being Bobby Brown”.

După moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizată de două ori, din cauza unor crize de anxietate.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanțe ilegale, după aparițiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului „The Houstons: On Our Own”, produs și difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viața familiei Houston după decesul celebrei cântărețe. În același an, Bobbi Kristina a avut o apariție în calitate de invitat special în „For Better or Worse”, un serial TV despre viața cuplurilor căsătorite.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Vopsirea ouălor de Paște. Patru tehnici simple, dar de efect
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Meteorologii anunță că vremea va fi schimbătoare în luna mai