Ce a descoperit un milionar turc, după ce a plătit patru milioane de euro pentru un hypercar Pagani Zonda

Ce a descoperit un milionar turc, după ce a plătit patru milioane de euro pentru un hypercar Pagani Zonda
Publicat: 25/01/2018, 18:18

Multi-milionarul Tufan Kalman spune că, în februarie 2017, a plătit 3,4 milioane lire sterline (aproximativ 3,85 milioane de euro) pentru a intra în posesia unui supercar Pagani Zonda 760 Coupe, realizat la comandă, în doar 13 exemplare, de producătorul auto italian.

Bogătașul turc susține că dealerul respectiv nu i-a dat documentele de înmatriculare a mașinii în Marea Britanie și, în consecință, nu poate circula cu ea în nicio țară.

Kalman dorește ca reprezentanța Pagani UK Ltd din Park Royal, nord-vestul Londrei, să-i dea banii înapoi. Din cauza lipsei actelor, milionarul nu poate înmatricula supercar-ul în țara sa de reședință, Elveția.

Mai mult, reprezentanții dealerului s-au angajat să-i returneze banii pe mașină, dacă nu-i furnizează documentele necesare până la sfârșitul lunii septembrie a anului 2017.

Kalman solicită și o dobândă de 8% pentru banii săi, pe care îi vrea „în euro”. În reclamația sa, bărbatul susține că, la cumpărare, supercar-ul nu era înmatriculat și „nu exista niciun document în acest sens”.

„După ce a așteptat șase luni, domnul Kalman a trimis obligatoriu mașina în Elveția”, a declarat avocatul acestuia, Gunter Zimmer. Reprezentanții dealer-ului Pagani UK Ltd nu au comentat până acum cazul invocat de milionarul turc, scrie Daily Mail.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult