Ce a scris Lady Gaga pe Twitter despre România

Ce a scris Lady Gaga pe Twitter despre România
Publicat: 17/08/2012, 18:50
Actualizat: 04/07/2013, 21:47

Cântăreața americană Lady Gaga a anunțat, vineri, pe platforma Twitter că este în drum spre Viena, unde va susține un concert sâmbătă, și a descris România ca fiind „un frumos mic Paris”.”Sunt în drum spre Viena. Sunt atât de încântată. România a fost un frumos «mic Paris» și de-abia aștept să ajung în următorul oraș”, a scris artista.

Lady Gaga s-a plimbat câteva minute prin Parcul Herăstrău, vineri, în jurul orei 16.00, după ce a părăsit hotelul în care a fost cazată la București, unde a susținut, cu o zi înainte, un concert în Piața Constituției.

Lady Gaga a fost însoțită de gărzile ei de corp pentru o scurtă și neașteptată vizită în parcul bucureștean. Însoțită de cățelul ei, Fozzie, ea s-a așezat pe o buturugă și a privit pentru câteva minute lacul. Sub privirile uimite ale bucureștenilor aflați în acele momente în acest parc, Lady Gaga s-a plimbat dezinvolt pe o alee, mâncând popcorn. Întrebată de jurnaliști cum s-a simțit în România, Lady Gaga a spus: „Am petrecut clipe minunate. Fanii au fost minunați”. Ea a mai spus că se bucură de această zi frumoasă și le-a urat tuturor „o zi minunată”. De asemenea, întrebată dacă intenționează să se întoarcă în România, Lady Gaga a răspuns inițial „sigur că da”, iar ulterior a dat de înțeles că ar putea reveni anul viitor. Mai apoi, artista s-a urcat în aceeași mașină de lux cu care a ajuns la Parcul Herăstrău și s-a îndreptat spre Otopeni.

Lady Gaga a părăsit vineri, în jurul orei 15.45, hotelul Athénée Palace Hilton din Capitală unde a fost cazată, fiind întâmpinată de zeci de fani. Îmbrăcată în pantaloni și o jachetă negre, cu o pălărie de aceeași culoare și ochelari de soare rotunzi, retro, artista a ieșit din hotel oprindu-se pentru câteva momente în mijlocul admiratorilor pentru a acorda autografe.

Artista a sosit miercuri dimineață la București, însă a stat în jur de patru ore în autocarul cu care a venit din Bulgaria și care a fost parcat în fața hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei. Ea a fost întâmpinată de zeci de fani adunați în fața hotelului unde a fost cazată, miercuri, în jurul orei 14.30, când a coborât din autocar.

Artista a susținut, joi seară, un show de peste două ore, în fața unui public de circa 35.000 de persoane, la Piața Constituției din Capitală, timp în care a cântat hituri precum „Alejandro”, „Just Dance” și „Judah” și a schimbat atâtea ținute câte personaje.

Cu o scenă enormă, cu un castel gotic în mijlocul ei, Lady Gaga a avut locul de joacă perfect. La București, artista a dansat printre carcase tranșate, îmbrăcată într-o copie a celebrei sale rochii din carne, a asistat la o căsătorie însângerată, a vomat în culise, după care și-a pus o tiară pe cap și a cântat la un pian montat pe o motocicletă. Și asta nu e tot.

Artista, văzută în unele țări pe care le-a traversat, cu turneul său „The Born This Way Ball”, ca fiind „Anticristul”, a apărut pe scenă călare pe cai mitici, pe „Highway Unicorn”. A urmat piesa „Government Hooker”, după care, pentru „Born This Way”, Lady Gaga a fost, într-un scenariu suprarealist, mamă și copil născut și a ieșit dintr-un uter.

Încercând să dovedească faptul că, așa cum spune în cântecele sale, face parte dintr-o nouă rasă, Lady Gaga a schimbat ținute ce creionau personaje diverse: de la o Statuie a Libertății cu o coroană cu strasuri și ciorapi din plasă la rochia roșu sângeriu, ce amintea de celebra ei vestimentație din carne, și o ținută albă, la care a atașat o mască de berbec.

„Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creație a guvernului vostru”, a spus Lady Gaga, moment în care a fost aclamată de spectatori. „Dar suntem asemănători. Împărțim aceleași vise, aceleași speranțe (…) Sunt tot ce iubiți în legătură cu voi și tot ce urâți la voi”, a mai spus artista.

A existat apoi un moment de confesiune din partea artistei. „M-am dus în culise pentru că am vomat și nu am vrut să vedeți asta… mi se întâmplă uneori”, a spus ea. De altfel, două ambulanțe au fost chemate în zona de concert, pentru a-i acorda artistei, după show, îngrijiri medicale.

Cântăreața Lady Gaga a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?