Ce cadou a primit Prințul George, cu ocazia primei sale aniversări

Ce cadou a primit Prințul George, cu ocazia primei sale aniversări
Publicat: 10/07/2014, 14:37

Fotografia de pe coperta revistei, în care prințul George apare alături de părinții săi, a fost făcută în timpul turneului efectuat în aprilie de prințul William și ducesa Catherine, în Australia, nefiind astfel o imagine realizată în exclusivitate pentru Vanity Fair. Coperta îl prezintă pe prințul George, împreună cu părinții săi, în timpul unei vizite la o grădină zoologică din Sidney.

Prințul George devine astfel primul bebeluș care apare pe coperta celebrei reviste după Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes. În anul 2006, Suri a apărut, la vârsta de șase luni, pe coperta revistei Vanity Fair, cuibărită într-o jachetă din piele, în brațele tatălui său, alături de Katie Holmes, fotografia fiind făcută de celebra artistă Annie Leibovitz.

Prințul George, fiul prințului William și al ducesei Catherine de Cambridge, care este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, va împlini un an pe 22 iulie.

Bebelușul a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra pe 23 octombrie 2013.

La doar câteva luni de la naștere, prințul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanți 10 oameni din lume pe anul 2013 realizată de jurnalista americană Barbara Walters.