Ce fac vedetele de Valentine”s Day

Publicat: 13/02/2013, 17:53
Actualizat: 27/08/2014, 15:54

Pentru cuplurile din showbiz-ul românesc, ziua de Valentine”s Day reprezintă un nou prilej de a mărturisi persoanei iubite sentimentele pe care le are pentru ea.

Manechinul Valentina Pelinel și politicianul Cristian Boureanu vor petrece Ziua Îndrăgostiților în afara Bucureștiului. „De Valentine”s Day, plecăm din București pentru weekend. Ziua Îndrăgostiților o vom petrece într-un mod romantic, ca de obicei”, a declarat pentru gândul Valentina Pelinel. Manechinul a precizat că, pe lângă declarațiile de dragoste, cuplul își va face și cadouri.

Răzvan Fodor, actorul din „Pariu cu viața”, serial care revine din 25 martie pe micile ecrane, și prezentatorul show-ului culinar „MasterChef”, care va începe în curând la Pro Tv, mărturisește că sărbătorește iubirea în fiecare zi alături de soția sa, Irina, că o răsfață ori de câte ori are ocazia și că nu consideră că trebuie să existe o ocazie specială pentru a-i arăta sentimentele.

„Să fiu sincer, nu ne-am creat un obicei din a ne sărbători relația cu aceste ocazii. Eu zic că noi suntem atât de nebuni, de haioși și de îndrăgostiți în viața de zi cu zi încât mi se pare chiar ușor nefiresc să mă oblige cineva să îmi îmbrațisez, sărut sau impresionez soția doar într-o anumită zi din an”, a declarat Fodor. Actorul a precizat că și soția lui îl susține, atunci când vine vorba de acest aspect. „De Valentine”s Day probabil ne vom întâlni cu gașca de prieteni dragi și cum aproape toți sunt căsătoriți sau au relații de când lumea, pariez că o să fie o atmosferă romantică”, a mai spus Răzvan Fodor.

Soția sa, Irina Fodor, reporter al emisiunii „Poveștiri adevărate”, difuzată de luni până sâmbătă de la 16.30, la ACASĂ, mărturisește că „nu există zi în care Răzvan să nu îmi spună ‘te iubesc””. „Asta este un cadou pe care mi-l oferă pe tot parcursul anului. Nu ne-am cramponat nepărat în a sărbători Valentine”s Day, dar sărbătorim toate celelalte date care sunt importante pentru noi: căsătoria civila, religioasă și ziua de 22 iulie, aniversarea relației noastre”, a spus Irina Fodor. Aceasta a menționat că are un cadou pe care l-a primit de la Răzvan de care nu se desparte niciodată: „un lănțișor cu pandantiv pe care nu îl dau jos de la gât sub nicio formă”.

Cât despre cadouri, atât Răzvan cât și Irina Fodor pun preț mai mult pe gesturi, trăiri și emoții. „Cred că cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit Irina a fost fetița noastră frumoasa, de care mă bucur zi de zi și care nu încetează să mă uimească cu drăgălășeniile și afecțiunea pe care mi le arată mai mult și mai mult pe măsură ce crește”, a mai spus Răzvan.

Adela Popescu va sărbatori Valentine”s Day pe scenă, împreună cu Dj Project. Chiar dacă de Ziua Îndrăgostiților cântăreața va concerta, iubitul ei, Radu Vâlcan, va fi alături de ea. „Mi se pare drăguț să sărbătorești tot ce îți iese în cale, deși până acum ceva timp eram mai încăpățânată apropo de Valentine”s Day, fiind o sărbătoare împrumutată. Acum, însă, îmi plac pretextele de a sărbători indiferent de ocazie. Anul acesta voi avea concerte împreună cu baieții de la Dj Project în mai multe orașe din vestul țării și sperăm ca publicul să cânte cu noi cel mai nou single: ‘Vraja ta”. După concerte, sper că room service-ul din hotelul în care vom sta eu și Radu să aibă șampanie sau vin alb sec ca să putem sărbători cum se cuvine”, a spus Adela Popescu.

Cât despre cadourile pe care și le vor face unul celuilalt, cei doi se bucură de lucruri mărunte și de fiecare moment petrecut împreună: „Orice mic gest poate avea o însemnătate foarte mare când este făcut cu drag și nu există o ocazie anume pentru a ne face cadouri”, a mărturisit Radu Vâlcan.

Pentru Criss și Vlad, tinerii din „Pariu cu viata”, fiecare zi este dedicată iubirii, iar de Valentine”s Day cei doi îndrăgostiți vor sărbători prin muzică și multe surprize plăcute alături de colegii din LaLa Band într-un concert.

„Anul acesta am decis ca fiecare concert din turneul LaLa Love să fie o sărbătoare a îndrăgostiților pentru noi. Suntem îndrăgostiți, ne iubim foarte mult și nu ne trebuie zile speciale să sărbătorim asta, fiecare clipă petrecută împreună este motiv de sărbătoare și țineți cont că stăm aproape tot timpul împreună, pe platouri, la înregistrări. Valentine’s Day o vom sărbători la CinemaPRO, unde avem un concert după avanpremierea filmului ‘Beautiful Creatures””, au declarat Criss și Vlad.

Cei doi obișnuiesc să-și dăruiască obiecte simbolice în fiecare zi aniversară a lunii și să se surprindă în concerte cu diferite surprize. „Ne place să ne facem cadouri simbolice care pentru noi înseamna mult, lucruri de suflet care să ne amintească peste ani emoțiile pe care le trăim, inimioare de pluș, brățări, rame foto, baloane în formă de inimă și deja vestitul trandafir roșu, pe care Criss îl primește la fiecare aiversare a noastră: pe 18 în fiecare lună, și mai nou, pe piesa ‘Like Only a Woman Can” în fiecare concert din LaLa Love Tour, dar de fiecare dată altfel pentru că îmi place să o surprind și să văd lacrămioara de fericire în ochii ei albaștri”, a spus Vlad.


www.UnVinpeZi.ro a pregătit 19 vinuri cu vino-ncoa, câte unul pentru fiecare zi a campaniei „Etichete în doi”. Campania se va desfășura în perioada 6-24 februarie și este dedicată îndrăgostiților de vinuri bune. Vezi vinul zilei!


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?