Ce fel de nuntă își doresc copiii Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt pentru părinții lor

Ce fel de nuntă își doresc copiii Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt pentru părinții lor
Publicat: 07/07/2013, 16:13
Actualizat: 30/07/2014, 00:01

Copiii actorilor americani Angelina Jolie și Brad Pitt își doresc ca părinții lor să aibă o nuntă tematică, cu zombi sau monștri, aceștia încercând să îi convingă pe cei doi să le îndeplinească visul, informează contactmusic.com.

Cuplul se va căsători la sfârșitul acestei veri, ceremonia fiind organizată la Château Miraval, iar copiii celor doi – Maddox, de 11 ani, Pax, de nouă ani, Zahara, opt ani, Shiloh, șase ani, și gemenii în vârstă de patru ani, Knox și Vivienne – au dezbătut intens cum ar trebuit să fie sărbătorită ziua cea mare.

”Brad și Angelina nu au ascuns faptul că în cea mai mare parte nunta lor este pentru copii, aceștia cerându-le cu insistență să se căsătorească. Așadar, cei doi au purtat discuții cu cei șase copii și i-au întrebat ce temă își doresc pentru nuntă”, a declarat o sursă pentru publicația OK!Magazine.

”Maddox își dorește ca la nuntă să fie cu zombii din filmul «Ziua Z: Apocalipsa /World War Z», Shiloh vrea ca «Compania monștrilor/Monsters Inc’» să fie tema petrecerii și i-a sugerat Angelinei că s-ar putea îmbrăca în Bo, Zahara vrea o ceremonie cu prinți și prințese, iar Pax nu s-a decis între monștri și zombi’, a adăugat sursa.

„Suntem supuși unei presiuni foarte mari din partea copiilor noștri. Nu știm cât de mult înseamnă căsătoria pentru ei și nici cât de mult înseamnă pentru noi faptul că ne-am logodit”, declara Brad Pitt, într-un interviu.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesioniști în „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezați de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de șapte ani și au șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Diana Parvulescu, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase