Ce FILME vedem la cinema în acest sfârșit de săptămână? De la părinți BEȚIVI și MINCINOȘI, până la COMEDIE, GROAZĂ și un film CULT

Redactor:
Razvan Tupa
Ce FILME vedem la cinema în acest sfârșit de săptămână? De la părinți BEȚIVI și MINCINOȘI, până la COMEDIE, GROAZĂ și un film CULT
Video. Surprizele de se țin lanț în acest weekend la cinema. Vezi ce premiere au loc în acest final de săptămână

„Drunk Parents/ Și bețivi și mincinoși”, în regia lui Fred Wolf, care a scris scenariul pentru cele două comedii din seria „Grown Ups/ Oameni mari și fără minte”, îi are în rolurile principale pe Alec Baldwin și Salma Hayek. Cei doi actori interpretează rolurile eroilor la care se referă titlul. Sigur, în română pare că sună mai rău, dar e chiar măsura umorului de care e nevoie ca să compenseze necazul oamenilor și toate eforturile pe care le fac pentru a păstra aparențele bunăstării în ochii fiicei lor.

Frank și Nancy Teagarten, un cuplu din clasa de mijloc înstărită, cu Roverul lor negru și lucios, și cu casa lor amenajată cu stil și clasă. Acum își conduc fiica la colegiu, în prima ei zi, și nu-și mai încap în piele de mândrie. Dar imediat după aceea, se dezlănțuie iadul.

Lucrurile arată așa, dar se mai „amețesc” pe parcurs:

„Mia și leul alb/ Mia and the White Lion” este filmul francezului Gilles de Maistre, care regizează o aventură de familie pentru toți cei care și-au dorit în copilărie să se împrietenească cu un pui de leu. Din distribuție fac parte Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood și Ryan Mac Lennan. O fetiță de 10 ani se mută în Africa împreună cu părinții, iar noul său prieten este o felină care va primi numele de Charlie.

Dar, când Charlie ajunge la trei ani, Mia are iarăși un șoc: tatăl ei ascundea de ea un secret. Disperată de gândul că Charlie s-ar putea afla în pericol, fata se hotărăște să fugă împreună cu acesta. 

Aventura africană arată cam așa:

Groaza este scopul peliculei „Anomalie/ The Prodigy”. Regizorul Nicholas McCarthy a mai prestat în interiorul genului pus pe trezit spaima în spectator și pentru „At the Devil’s Door/ Home”, în 2012, și „The Pact/ Pactul”, în același an. Cineastul a recunoscut faptul că filmele sale de groază preferate au în prim plan femei.

De data aceasta este vorba despre o mamă care descoperă că micul său fiu este posedat de o forță malefică, iar explicația și, poate, rezolvarea par să fie în trecutul femeii. Temându-se pentru siguranța familiei sale, mama trebuie să-și înăbușe instinctul matern, care-i cere să-și protejeze fiul, în favoarea unui instinct de detectiv, ce ar putea să îi dezvăluie ce sau cine cauzează răul căruia Miles nu-i poate face față.

Taylor Schilling, cunoscută din serialul „Orange is the New Black”, joacă rolul mamei. Copilul e interpretat de Jackson Robert Scott, care a mai apărut într-un film de groază, în „It”, ecranizarea după Stephen King.

Dacă e ceva de speriat, pornește de aici.

Filmul cult al săptămânii e „Toată lumea știe/ Todos lo saben„, cu Penelope Cruz și Javier Bardem, în regia iranianului Asghar Farhadi. Drama o urmărește pe Carolina, care se întoarce în Spania, în spațiul rural pitoresc de care îi este legată copilăria și perioada primei iubiri. Petrecerea care marchează bucuria revederii este însă umbrită de un eveniment neașteptat. Iar acest lucru scoate la lumină secrete apăsătoare.

Secretele dramatice se adună în următorul ritm:

Foto: Captură

Inchide