Ce i s-a întâmplat săptămâna aceasta lui Andrei Cerbu, copilul care a impresionat lumea la „Românii au talent”

Ce i s-a întâmplat săptămâna aceasta lui Andrei Cerbu, copilul care a impresionat lumea la Românii au talent
Publicat: 15/04/2014, 22:59
Actualizat: 18/05/2015, 16:38

Originar din Iași, Andrei trăiește fiecare notă pe care o interpretează la chitară, iar pasiunea sa pentru acest instrument și pentru muzică i-a impresionat pe toți cei care l-au ascultat la preselecții și în semifinale de la ROMÂNII AU TALENT.

Tatăl său este cel care l-a învățat tot ce știe. În prima semifinală a show-ului de talente, Andrei a demonstrat că poate cânta o piesă de cinci minute în fața a câteva sute de spectatori și cu un deget fracturat.

„Deși am cântat de multe ori live, pentru mine experiența de la emisiunea ROMÂNII AU TALENT a fost extraordinară . Mi-am dat seama că trebuie să muncesc din ce în ce mai mult ca să devin cât mai bun ca să am ce să arăt oamenilor. Dacă aș câștiga concursul, aș vrea să fac o sală de repetiții unde toți copiii talentați dar care nu își pot permite un profesor sau un instrument bun să poată să vină să studieze muzica”, a spus emoționat copilul.

Andrei a vorbit și despre schimbările care au intervenit în viața lui după apariția lui la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT. „Mă oprește lumea pe stradă ori să facem fotografii, ori să mă felicite. Tata m-a dus la judo, dar nu mi-a plăcut. Am ajuns la chitară și, într-un final, am reușit. Ascult foarte mult rock energic. Prima piesă pe care am compus-o se numea ‘I love you” și era pentru o fată pe care o iubeam. Nu ne-am înțeles bine și asta a fost. Acum sunt cu altă fată și ne înțelegem bine”, a spus Andrei Cerbu în filmul de prezentare difuzat înainte de prestația sa de la semifinala ROMÂNII AU TALENT.

Felul în care micul concurent a cântat la chitară a impresionat nu doar publicul, ci și pe cei trei jurați.

„Nu mai e nevoie să mai adaug niciun cuvânt. Andrei este una dintre cele mai mari talente pe care am avut ocazia să le întâlnesc în viața mea. E talentat peste măsură. Dacă aș fi în locul lui, aș fi liniștit. Nu prea are cum să-i scape finala, e doar o previziune”, a spus Andra înainte de a fi anunțate rezultatele votului publicului.

Andrei Cerbu va reveni pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în FINALA emisiunii, acesta fiind cel mai votat semifinalist din prima ediție live a show-ului transmis de ProTv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase