• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Ce salariu are un inginer la CNADNR București cu tot cu sporuri și bonuri de masă

Ce salariu are un inginer la CNADNR București cu tot cu sporuri și bonuri de masă

Salariul unui inginer CNADNR București poate ajunge lunar la ajunge la peste 6.500 de lei cu tot cu sporuri.

Astfel, potrivit unei declarații de avere de pe cnadnr.ro, un inginer (fost șef de serviciu) ajunge să aibe un câștig anual de 79.439 lei, incluzând salariul lunar și sporurile primite de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

–>>Venitul anual al unui inginer

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (denumită în trecut, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România S.A., prescurtat CNADNR) este o companie de interes strategic național care funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și care are ca misiune implementarea programelor de dezvoltare a rețelei de drumuri publice.

A fost înființată în ianuarie 2004 prin reorganizarea Regiei Autonome „Administrația Națională a Drumurilor din România”.

CNAIR asigură implementarea programelor de dezvoltare unitară a rețelei de drumuri publice, în concordanță cu strategia Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Planul Național de Dezvoltare a teritoriului și cerințele economiei României. Principalele obiective ale Companiei pentru perioada următoare sunt reprezentate de dezvoltarea rețelei de autostrăzi, construirea unei rețele de drumuri expres și realizarea de centuri și variante ocolitoare pentru orașele mari.

CNAIR este organizată în 7 Direcții Regionale de Drumuri și Poduri (DRP), cu sedii în București, Craiova, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța și Brașov.

Sursă FOTO: Shutterstock / caracter ilustrativ

 

Inchide