Ce spune prezentatorul Jimmy Kimmel despre cea mai mare gafă din istoria premiilor Oscar

Ce spune prezentatorul Jimmy Kimmel despre cea mai mare gafă din istoria premiilor Oscar
Publicat: 28/02/2017, 13:13

„După cum cred că ați auzit cel puțin, ‘La La Land’ a fost în același timp cel mai mare câștigător al serii, dar și cel mai mare perdant,” a declarat Kimmel.

Prezentatorii categoriei cel mai bun film au anunțat că „La La Land” a obținut acest premiu în timpul galei premiilor Oscar de duminică noapte, deși filmul „Moonlight” era de fapt câștigătorul.

Warren Beatty și Faye Dunaway le-a fost înmânat un plic greșit care conținea numele celei mai bune actrițe, Emma Stone, în loc de numele celui mai bun film. Firma de contabilitate responsabilă pentru integritatea premiilor a fost considerată responsabilă pentru această eroare și și-a cerut scuze în mod public tuturor celor implicați.

„A fost cel mai ciudat final de emisiune de la finalul serialului ‘Lost'”, a făcut Kimmel haz de necaz.

El a declarat că planul prestabilit era ca el să încheie transmisiunea Oscar în timp ce se afla în mijlocul publicului, alături de Matt Damon, când au început zvonurile că s-ar fi petrecut o eroare.

„Eram acolo și am remarcat ceva vânzoleală”, a declarat Kimmel. „Apoi Matt a zis: ‘Cred că l-am auzit pe directorul de scenă spunând că au anunțat câștigătorul greșit.’…Așa că îți dai seama, prezentatorul trebuie să meargă pe scenă și să lumurească această problemă. Apoi mi-am amintit că eu eram prezentatorul.”

Trei producători „La La Land” au ținut discursuri de acceptare înainte ca eroarea să fie remediată iar filmul „Moonlight” să primească premiul.

Kimmel a declarat că a fost o „confuzie majoră” când a ajuns pe scenă și nimeni nu părea să sție ce să facă. Apoi Denzel Washington, care se afla în primul rând, l-a atenționat pe Kimmel și a strigat „Barry!”

„În cele din urmă mi-am dat seama că Barry Jenkins, regizorul ‘Moonlight se afla în spatele meu iar Danzel voia să îl duc la microfon pentru a-și susține discursul, ceea ce avea sens”, a mai spus Kimmel. „Slavă cerului să Zeul Denzel era acolo ca să mă facă să înțeleg.”

După încheierea transmisiunii în direct, Kimmel a vorbit cu Beatty în culise, care i-a arătat plicurile. Dunaway și-a făcut ieșirea, a zis Kimmel, plecând imediat după încheierea emisiunii.

„A mai prezentat cineva din voi Oscarurile înainte?” Și-a întrebat Kimml publicul luni seară, în glumă: „Eh, cu excepția finalului- a fost foarte amuzant.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase