Ce surpriză au avut fumătorii dintr-un oraș californian, după ce au aruncat mucurile de țigară pe stradă

Ce surpriză au avut fumătorii dintr-un oraș californian, după ce au aruncat mucurile de țigară pe stradă
Publicat: 26/02/2018, 14:49

Supranumită „doamna cu chiștoacele”, Sally Dawly a început să curețe străzile din Auburn de mucurile de țigară în octombrie 2014.

Dotată cu o mătură, un făraș și mănuși, doamna Dawly a adunat mucurile de țigară și le-a aruncat la coșul de gunoi, acolo unde le este locul, informează odditycentral.com.

Pentru a ține evidența numărului de chiștoace culese, Dawly a folosit un dispozitiv de înregistrare cu clicuri și, la începutul acestei luni, a tras linie, reușind să adune în tot acest timp un milion de mucuri de țigară.

„Am vrut să adun un milion de resturi de țigară”, a spus Dawly pentru fox40.com. Mucul de țigară cu numărul un milion a fost ridicat dintr-o parcare a unui restaurant din Auburn.

Un asemenea număr de chiștoace poate reprezenta o reușită de proporții, dar nu și pentru Dawly, care nu are de gând să renunțe la deratizarea orașului. Sfatul acesteia pentru cetățeni este să renunțe la fumat și mai ales să nu mai arunce chiștoacele pe unde apucă. Următorul obiectiv al femeii este să ajungă la două milioane de mucuri de țigară, adunate și aruncate la tomberon.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult