Ce surpriză le pregătește primarul de la Deveselu militarilor americani. Pentru asta a atras fonduri europene de 130.000 euro

Ce surpriză le pregătește primarul de la Deveselu militarilor americani. Pentru asta a atras fonduri europene de 130.000 euro
Publicat: 20/05/2015, 13:51
Actualizat: 02/03/2016, 18:06

Pentru asta a accesat fonduri europene în valoare de 130.000 de euro ca să modernizeze căminul cultural. Clădirea se va transforma în discotecă în weekend, când soldații americani din baza de la Deveselu vor putea petrece alături de frumoasele oltence, scrie Știrile ProTv.

De când au venit soldații americani, comuna Deveselu este într-o continuă dezvoltare: s-au asfaltat șosele, au apă curentă și canalizare. Odată bifate aceste proiecte, autoritățile locale vor să le ofere oaspeților americani un loc pentru distracție.

„Aici a fost un fost grajd de vite și uitați ce putem face acum”, le-a spus primarul jurnaliștilor în timp ce arăta sediul viitoarei discoteci. Întrebat dacă crede că americanii vor veni să se distreze în discoteca ce va fi ridicată din fonduri europene, edilul a răspuns: „De ce nu? Avem fete frumoase”.

O parte dintre localnici suțin că oltencele i-ar fi vrăjit deja pe soldații americani. „Lasă-i să facă, că sunt tineri, că Deveselu e plin de fete frumoase. Am stat cu unul de vorbă, cum vorbesc cu dumneavoastra: ‘Tu nu știi pe aici o fată?” L-am dus pe colo”, a spus un localnic.

Nu toți localnicii văd însă cu ochi buni proiectul discotecii. „Discotecă, fir-ar a naibii, televizoare și internet. Și școală? La discotecă, ce să facă, să se plimbe?”, a spus o bătrână.

În cel mult o lună, lucrările la căminul cultural vor fi gata. Spațiul va fi dotat cu mobilier și boxe, apoi va avea loc marea deschidere.