Ce vedetă i-ar putea lua locul lui Mircea Solcanu la Acasă TV. FOTO

Ce vedetă i-ar putea lua locul lui Mircea Solcanu la Acasă TV. FOTO
Publicat: 09/02/2014, 12:38
Actualizat: 14/08/2014, 05:15

După ce Mircea Solcanu a încetat colaborarea cu Acasă TV, o altă vedetă ar putea ocupa postul lăsat liber de acesta în emisiunea „Poveștiri adevărate”. Este vorba despre Victor Slav, prezentatorul rubricii Meteo de la ProTV, scrie Yahoo! News România.

Potrivit sursei citate, acesta a mai participat și în trecut la un casting pentru această emisiune, în perioada în care Solcanu a avut probleme de sănătate. Cum însă acesta din urmă a revenit atunci pe micul ecran, încercarea lui Victor Slav a eșuat.

Acum, pentru același post „candidează” și actorul Ovidiu Danci, cântărețul Keki și coregraful Bogdan Boantă.

Prezentatorul Mircea Solcanu a păƒrăƒsit Acasăƒ TV dupăƒ declarațiile făƒcute pe Facebook în legăƒturăƒ cu familia Anghel, al căƒrei copil a fost ucis de câinii maidanezi.

Postul de televiziune și-a cerut oficial scuze pentru incident: „Regretăƒm situația care implică familia Anghel că urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagină lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferințele personale și pe problemele lui de sănătate. Mircea Solcanu a decis să renunțe la postul sau în cadrul echipei Acasă TV cu speranța că gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele intamplate”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase