• Publicat:
Magazin

Cea mai importantă vedetă a CNN răspunde unor acuzații anti-gay

Cea mai importantă vedetă a CNN răspunde unor acuzații anti-gay
Cea mai importantă vedetă a postului CNN, Anderson Cooper, care a recunoscut că este gay în vara anului 2012, a răspuns criticilor anti-homosexuali venite din partea lui Larry Tomczak din Cristian Post.

Cea mai importantă vedetă a postului CNN, Anderson Cooper, spune că nu știe ce este „un stil de viață homosexual”, declarând că a vizionat „I Love Lucy”, care este una dintre emisiunile „sănătoase” de televiziune la care Larry Tomczak a sugerat că părinții ar putea să își lase copii să se uite, față de „Modern Family”, „Glee” și alte programe care promovează  „o agendă gay”, potrivit Huffington Post.

„Acestea au fost vremurile bune, când homosexualii puteau fi arestați pentru că merg la un bar sau puteau fi concediați de la locurile lor de muncă – fapt care încă se întâmplă în multe state – și își trăiau viața în umbră, în mare măsură”, a observat Cooper. „Vremuri bune”, repetat el.

Tomczack l-a criticat pe Cooper pentru că a spus deschis la TV că mai degrabă „ar face sex” cu un bărbat. Remarcile lui Cooper au urmat celor ale Ellen DeGeneres, care i-a răspuns la rândul ei lui Tomczak în show-ul ei de săptămâna trecută.

„Singurul mod în care am încercat să influențez oamenii a fost să fie mai buni și mai plini de compasiune unii cu alții”, a declarat DeGeneres.
 

Inchide