Cea mai în vârstă Bond Girl din istoria filmelor cu agentul 007

Cea mai în vârstă Bond Girl din istoria filmelor cu agentul 007
Publicat: 03/06/2013, 15:48
Actualizat: 31/01/2019, 21:06

Actrița spaniolă Penelope Cruz este pe cale să devină cea mai în vârstă Bond Girl din istoria filmelor cu agentul 007, întrucât va începe filmările pentru cel de-al 24 lungmetraj din această serie în vara anului viitor, când va avea deja vârsta de 40 de ani, informează dailymail.co.uk.

Actrița spaniolă, soția actorului Javier Bardem – interpretul personajului negativ din cel mai recent film din seria „James Bond” -, este în prezent însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului. Ea va împlini vârsta de 40 de ani pe 28 aprilie 2014.

O sursă din echipa de producție a acestui lungmetraj, care va avea un buget de 100 milioane de lire sterline și va fi regizat, după toate probabilitățile, de Sam Mendes, același cineast care a regizat și precedentul film din serie, „007: Coordonata Skyfall”, a declarat: „Producătorii au încercat și în trecut să o aducă pe Penelope Cruz într-un film Bond, dar ea nu a fost niciodată disponibilă din cauza celorlalte angajamente ale sale”.

„Negocierile au fost deja inițiate în urmă cu ceva vreme, iar ei lucrează acum la detaliile contractului”, a adăugat aceeași sursă.

Dacă acest contract se va concretiza, Penelope Cruz va prelua titlul de „cea mai în vârstă Bond Girl” de la actrița britanică Honor Blackman, care avea 39 de ani atunci când a jucat în filmul „Goldfinger” din 1962, în care a interpretat personajul Pussy Galore, considerată una dintre mai memorabile Bond Girl din toată seria.

Penelope Cruz și Javier Bardem s-au căsătorit în iulie 2010 și au împreună un băiețel, Leo Encinas, care s-a născut în ianuarie 2011. Cel de-al doilea copil al cuplului se va naște în a doua jumătate a acestui an.

Penelope Cruz, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul „Totul despre mama mea”, pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din „Volver”, tot sub semnătura lui Almodovar, dar și în 2010, pentru interpretarea din musicalul „Nine”. Printre filmele în care a mai jucat se numără „Belle Epoque” (1992), „Deschide ochii” (1997), „Femeia mereu deasupra” (2000), „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) și „Nu te mișca” (2004). Este prima actriță spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, „Vicky Cristina Barcelona”) și prima actriță spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.

Lansat în 2012, cel mai recent film cu agentul 007, „007: Coordonata Skyfall”, cu Daniel Craig în rolul principal, a generat încasări de 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial. Lansat într-un an în care celebra franciză britanică a împlinit o jumătate de secol de existență, acest lungmetraj a fost apreciat atât de public, cât și de criticii de cinema.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Travis Kelce devine cel mai bine plătit jucător din NFL. Taylor Swift este cea care...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ