Cel mai nou film din seria „Răzbunătorii” detronează „Furios și iute 7” – TRAILER

Cel mai nou film din seria Răzbunătorii detronează Furios și iute 7 - TRAILER
Publicat: 28/04/2015, 18:17

Deși în box office-ul nord-american filmul „Furios și iute 7/ Fast and Furious 7”, al șaptelea lungmetraj din această franciză de acțiune și ultima peliculă a regretatului actor Paul Walker, s-a menținut pe primul loc pentru al patrulea weekend consecutiv, cu încasări de 18,2 milioane de dolari, în România, primul loc a revenit peliculei „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron”, de Joss Whedon.

Dorind să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligență artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele și să controleze armata de roboți a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite și invincibil în învelișul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să țină piept extraordinarei amenințări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk vor avea nevoie de resurse ieșite din comun, dar și de multă șiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze mințile oamenilor și să emită distrugătoare radiații și unde electromagnetice. Pelicula este distribuită în cinematografele românești de Forum Film România.

Locul al doilea în box office-ul românesc i-a revenit filmului „Furios și iute 7”, cu încasări de 277.138 de lei, potrivit cinemagia.ro. Lungmetrajul este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O’Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii. Producția filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Filmul, distribuit de Ro Image 2000, a avut 14.641 de spectatori de vineri până duminică.

Pe locul al treilea s-a clasat comedia „Paul, mare polițist la mall 2/ Paul Blart: Mall Cop 2”, cu încasări de 101.710 lei. După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul Blart este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraș din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-și impresioneze șefii și noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoți va lua în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire. Filmul, distribuit de InterComFilm Distribution, a avut 5.361 de spectatori în weekend.

„Child 44. Crime trecute sub tăcere/ Child 44”, de Daniel Espinosa, a ocupat locul al patrulea, cu încasări de 93.085 de lei. „Child 44. Crime trecute sub tăcere” este un thriller cu puternice accente politice care este amplasat în Rusia sovietică a anului 1953, când agentul poliției secrete Leo Demidov (Tom Hardy) își pierde statutul, puterea și căminul atunci când refuză să-și denunțe propria soție, Raisa (Noomi Rapace), ca fiind trădătoare. Exilați din Moscova într-un post din provincie, Leo și Raisa își unesc forțele cu generalul Mihail Nesterov (Gary Oldman), pentru a da de urmele unui criminal care ucide numai băieți. În lupta lor pentru justiție, se confruntă cu o mușamalizare de proporții chiar din interiorul sistemului, al cărui reprezentant este rivalul psihopat al lui Leo, Vasili (Joel Kinnaman), care insistă să raporteze că „În Paradis nu există nici un fel de crime”. Distribuit de Ro Image 2000 și MediaPro Distribution, filmul a avut, de vineri până duminică, 4.354 de spectatori.

Locul al cincilea în box office-ul românesc de weekend i-a revenit animației „Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri/ Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast”, de Steve Loter, care a avut încasări de 74.835 de lei și 4.038 de spectatori, potrivit cinemagia.ro. Distribuit de Forum Film România, lungmetrajul animat din seria „Tinkerbell” o prezintă pe Clopoțica într-o aventură ieșită din comun. Când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfățișarea nu spune nimic despre inima unei ființe, se împrietenește cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoțica nu știe dacă să se teamă sau nu pentru siguranța zânelor. Dar când un grup de zâne ia inițiativa de a captura „monstrul” înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoțica va trebui să decidă dacă prejudecățile sunt mai importante decât o inimă deschisă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
5 construcții impresionante pe care merită să le vezi măcar o dată in viață