Cele mai așteptate filme din 2015

Cele mai așteptate filme din 2015
Anul 2015 va fi unul bogat din punct de vedere al filmelor pentru care se așteaptă încasări de milioane de dolari. "Star Wars", "Terminator", "Furious 7", "Jurassic World" sunt doar câteva dintre cele mai așteptate pelicule

Top 12 al celor mai așteptate filme din 2015, alcătuit de Business Insider, are pe primul loc un nou film „Star Wars”, iar pe locul al doilea „Avengers”.

12. „Fifty Shades of Grey” (Universal/Focus Features) va fi difuzat în cinematografele americane pe 13 februarie 2015.

Filmul are la bază romanul erotic cu același nume al scriitoarei E.L. James. Studenta Anastasia Steele – interpretată de Dakota Johnson, se implică într-o relație cu un miliardar, pe nume Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan.

11. „Ted 2” (Universal) va fi difuzat pe marile ecrane din SUA pe 26 iunie 2015.

Comedia regizată de Seth MacFarlane este partea a doua a peliculei „Ted”, din 2012. „Ted” a avut încasări de 549 de milioane de dolari în întreaga lume.

10. „Inside Out” (Pixar/Disney) va apărea în cinematografe pe 19 iunie 2015. Pelicula este așteptată cu mare nerăbdare de fanii animațiilor, iar încasările ar putea fi pe măsură, având în vedere că majoritatea filmelor de animație Pixar s-au bucurat de încasări de cel puțin 500 milioane de dolari în lume.

9. „Terminator: Genisys” (Paramount) va putea fi vizionat pe 1 iulie.

Arnold Schwarzenegger joacă, la 67 de ani, în cel de-al cincilea film al seriei Terminator. Cele mai mari încasări le-a avut „Terminator 2: Ziua judecății”,  din 1991, care a obținut 519 milioane de dolari.

8. „Misiune imposibilă 5” (Paramount) este programat să apară pe ecranele cinematografelor americane pe 25 decembrie 2015.

Ultimul film „Misiune imposibilă” a avut cele mai mari încasări din franciza filmului, cu 694 milioane dolari în întreaga lume. Detalii cu privire la al cincilea film sunt relativ puține, dar se cunoaște faptul că va îi reuni din nou pe Tom Cruise și Jeremy Renner.

7. „Jurassic World” (Universal) va apărea în cimatografele din SUA pe 12 iunie 2015.

Chris Pratt joacă rolul principal în acest film, care apare la 22 de ani de la primul Jurassic Park. Studioul Universal speră să relanseze îndrăgita franciză.  Primul film a avut încasări de peste un miliard de dolari. Criticii de film sunt de părere că popularitatea lui Pratt va ajuta la atragerea publicului în săli.

6.  „Minions” (Universal) are ca dată de lansare în SUA ziua de 10 iulie 2015.

Minionii sunt simpaticele ajutoare mici și galbene ale lui Gru, personajul principal al celor doua filme animate „Despicable Me” (2010 și 2013). „Despicable Me 2” a avut încasări de aproape un miliard dolari în cinematografe.

5.  „Spectre” (Sony) este programat să ruleze în cinematografe pe 6 noiembrie 2015.

Ultimul film din serie Bond – Skyfall- s-a bucurat de încasări de 1,1 miliarde de dolari, iar așteptările pentru „Spectre” sunt mai mari.  Spionul britanic va fi interpretat de Daniel Craig, iar Lea Seydoux este noua „fată Bond”.

4.  „The Hunger Games: Mockingjay – Partea 2″ (Lionsgate) va avea premiera pe 20 noiembrie 2015.
Ultima parte a „Jocurilor Foamei” ii duce pe eroi în lupta finală a districtelor împotriva Capitoliului președintelui Snow.

3.  „Furious 7” (Universal) are ca dată pentru premiera în cinematografele americane 3 aprilie 2015.

Criticii de film se așteaptă ca filmul să aibă mare succes, pentru că fanii actorlui Paul Walker, care a murit în noiembrie 2013 într-un accident de mașină, vor dori să își ia rămas bun de la acesta. Filmul va fi ultima sa apariție pe marile ecrane.

2. „The Avengers: Age of Ultron” (Disney). Pelicula are ca dată de difuzare 1 mai 2015.

Al doilea film al „Răzbunătorilor” apare la trei ani după prima parte, care s-a bucurat de un mare  succes.  Aceasta a avut încasări din vânzările de bilete de peste 1,5 miliarde de dolari în lume.  Filmul deține și recordul pentru cele mai mari mari încasări în primul weekend după lansare, de 207,4 milioane de dolari.

1. „Star Wars: The Force Awakens” (Disney), probabil cel mai așteptat film în SUA din 2015, va avea lansarea pe 18 decembrie.

Este a șaptea parte a francizei „Star Wars” și va fi regizată  J.J.Abrams, care a regizat și ultimele două „Star Trek”. Trailerul de 88 de secunde care a apărut de Ziua Recunoștinței este pe cale să devină  unul dintre cele mai urmărite trailere pe youtube, cu 81 de milioane de vizualizări.
 

Inchide