Cele mai așteptate filme în 2017, numai bune de văzut în familie

Cele mai așteptate filme în 2017, numai bune de văzut în familie
Publicat: 26/12/2016, 16:37

Timpul petrecut cu familia este unul prețios, de aceea el trebuie exploatat la maximum. Casele de producție cinematografică s-au ocupat de asta și, la anul, cinefilii au de ce să se bucure. The Guardian a realizat o trecere în revistă a celor mai așteptate filme de urmărit în familie ale anului ce urmează să vină.

1. Frumoasa și Bestia (Beauty and the Beast)

Se zvonește că va fi lansat în luna februarie la festivalul de film de la Berlin. Avându-i în rolurile principale pe Emma Watson și Dan Stevens, dar cu actori la fel de cunoscuți și în rolurile secundare – Ewan McGregor, Emma Thompson sau Kevin Kline – trailerul Frumoasa și Bestia a depășit Fifty Shades Darker și a ajuns pe locul al doilea în topul celor mai vizionate trailere în 24 de ore de la lansare.

2. Coco (Coco)

Anthony Gonzalez îi va da viață unui băiețel de 12 ani ale cărui acțiuni vor scoate la iveală un mister vechi de secole, care conduce la o adevărată reuniune de familie. Benjamin Bratt și Gael Garcia Bernal se alătură și ei poveștii regizate de cel care a creat „Toy Story 3″, Lee Unkrich.

3. Cruella (Cruella)

Pe internet circulă zvonuri conform cărora acest film nu va apărea în cinematografe înainte de 2018, însă există voci care spun că va fi lansat la anul, în perioada Crăciunului. Filmul o va avea în prim-plan pe înfricoșătoarea Cruella de Vil din 101 Dalmațieni, interpretată de Emma Stone.

4. Despicable Me 3

Povestea băiatului rău, Gru, și a creaturilor insuportabil de drăgălașe numite minioni continuă. Este așteptată o nouă intrare magistrală în box-office, chiar dacă nu a fost oferit niciun detaliu referitor la scenariu.

5. Paddington 2

Catalogat de mulți drept unul dintre cele mai frumoase filme pentru copii, Paddington, lansat în 2014, a făcut senzație în întreaga lume și se așteaptă ca și continuarea care va fi lansată anul viitor să se bucure de la fel de mult succes. Paddington, care locuiește acum alături de familia Brown se angajează în diferite locuri în încercarea de a strânge bani pentru aniversarea de 100 de ani a mătușii Lucy. Și cum distribuția îi va avea și pe Hugh Grant și Brendan Gleeson, Paddington 2 nu are cum să dezamăgească.

6. Femeia fantastică (Wonder Woman)

Gal Gadot revine după Batman vs. Superman în rolul unui supererou mai în vârstă, iar Chris Pine este ajutorul ei. Chiar dacă nu pare un film de văzut în familie, Femeia Fantastică îi va ține cu sufletul la gură și pe cei mici, dar și pe cei mari.

7. Omul Păianjen: Întoarcerea acasă (Spider-Man: Homecoming)

Noul film din seria Omul Păianjen vine cu o distribuție tânără, avându-i în prin-plan pe Tom Holland și pe Zendaya, doi tineri actori de 20 de ani. dar păstrează și actorii consacrați – Michael Keaton în rolul Vulturului.

8. S-a născut o stea (A Star is Born)

Nimeni nu ar fi anticipat că debutul regizoral al lui Bradley Cooper o va aduce în prim-plan pe Lady Gaga, însă mulți s-au declarat încântați de idee și echipa de producție speră la un feedback pozitiv din partea tuturor categoriilor de vârstă.