Cele mai spectaculoase momente în imagini din ultima ediție de preselecții Românii au talent, SEZONUL 3

Publicat: 30/03/2013, 17:27
Actualizat: 29/07/2014, 19:22

Scena de la ROMÂNII AU TALENT a fost invadată și în ultima ediție a show-ului de la ProTV de români cu talente care mai de care mai spectaculoase. Români din cele patru zări ale țării s-au unit și au arătat la ROMÂNII AU TALENT cu ce talente sunt înzestrați.

Recolta de talente din acest sezon s-a încheiat odată cu ultima rundă de audiții a competiției ROMÂNII AU TALENT după ce caravana a mers la „cules” prin toată țara și a adunat idei originale, momente inedite, pasiuni, vise, dar mai ales talent cu duiumul.

„Bunicuțele majorete” au mărșăluit pline de entuziasm pe scena ROMÂNII AU TALENT, demonstrându-si din plin, așa cum anunțaseră, „tinerețea” și vigoarea. Deși pe Mihai Petrem cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT, nu au reușit sp îl impresioneze, pe Andra au determinat-o să își mărturisească admirația, iar promisiunea unui viitor dans cha-cha l-a făcut și pe Andi Moisescu să le spună tot „Da” doamnelor. Astfel, „Bunicuțele majorete”, merg mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT.

Fostul partener al Andrei de la „Dansez pentru tine” a oferit, alături de Ilaria, un moment de dans de o energie extraordinară: „A fost ca și cum a dansat frațiorul meu acolo pe scenă”, a exclamat Andra la finalul numărului pregătit pentru preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, iar Andi a completat :”Ăsta e un număr care merită să meargă mai departe”, așa că cei doi trec în următoarea etapă a concursului.

„Eu cred că tu chiar ești românca pentru că prea te-ai mișcat cu talent”, i-a spus Andi lui Jennifer Medini, italianca de la Circo Aquatico Bellucci, al cărei număr cu cercurile de metal i-au pus în valoare forța, îndemânare, dar și expresivitatea. Fără să stea pe gânduri, jurații de la ROMÂNII AU TALENT i-au spus „Da” frumoasei mămici, astfel că Jennifer merge mai departe în concursul ROMÂNII AU TALENT.

În trupa de dans a micuților de la „Infinity”, Smiley a găsit copia la indigo a lui Pavel în persoana unui băiețel de 12 ani, punându-l pe prezentatorul de la ROMÂNII AU TALENT să dea explicații cu privire la asemanarea izbitoare dintre ei.

De 3 ori „Da” le-au răspuns jurații și publicul va avea ocazia să îi vadă din nou la treabă în etapa viitoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

„The Power of Love” în interpretarea Georgetei Florian n-a sunat deloc așa cum ar fi trebuit, așa că doamna venită tocmai de la Budapesta nu a reușit să treacă de preselecția concursului ROMÂNII AU TALENT.

Frumoasă din cap până în picioare, îmbrăcată în roz bombon, o culoare „bună pentru televiziune”, vorba lui Mihai Petre, Bianca Pătru a reușit să îi lase fără cuvinte pe toți cei prezenți în sală după ce a demonstrat că are o voce deosebită, demnă de toată lauda, așa că domnișoara de 15 ani a trecut cu trei de „Da” din partea juraților în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

Rock pe acorduri de vioara? Componenții trupei „Blaze strings” au demonstrat că se poate, ba chiar sună excelent, motiv pentru care au fost răsplatiti cu trei de „Da” și au acces în următoarea etapa a competiției ROMÂNII AU TALENT.

Hotărâtă să arate de ce este în stare, micuța de doar 9 ani, Carina Lavinia Cosma, a revenit pe scena de la ROMÂNII AU TALENT cu o coregrafie proprie și un stil mult mai coerent. Apreciată pentru originalitate și pentru progresele pe care le-a făcut, Carina a trecut mai departe în concurs.

Desprinse parcă din „Cartea junglei”, micuțele dansatoare de la „Boem Dance” l-au făcut pe Mihai să le felicite:”Copiii ca voi ar trebui să fie exemplu pentru copii din țara asta”, așa că fetele vor reveni la ROMÂNII AU TALENT în etapa următoare.

„Piesa asta este hit, Dan Spataru n-a murit” este concluzia la care au ajuns atât jurații, cât și cei doi prezentatori dupa ce Luca Grigore a cântat faimoasele melodii ale artistului: „Țărăncuță, țărăncuță” și „Drumurile noastre toate”, iar interpretarea i-a adus un loc în etapa viitoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

Atrăgătoare, puternică și talentată, sexy – polițista de 21 de ani a impresionat din prima clipa cu fizicul său perfect sculptat, continuând să lase publicul cu gura căscată cu numărul de gimnastică și fitness realizat ca la carte, pentru care a primit un mare „Da” din partea juraților ROMÂNII AU TALENT și va reveni pe scena talentelor în etapa care urmează.

Studentul la ASE și construcții Florin Panianopol, de 22 de ani și cu „emoții cât casa”, a uimit asistența prin stilul original cu care a cântat la chitară pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. Fără profesori sau studii de specialitate, tânărul a convins că are talent și i-a făcut pe jurați să își dorească să audă mai multe de la el, așa că Florin a trecut mai departe în competiție.

„Sunt foarte buni, exact genul de trupă pe care aș vrea să o văd în permanență la ROMÂNII AU TALENT„, a spus Andi despre dansatorii extrem de talentați și de bine pregătiți din trupa UST FREESTYLERZ, care vor reveni pe scenă în etapa viitoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

Acrobata aflată în centrul atenției în timpul exercițiului la bară elastică, deși „arată de 25 de ani”, dar are câțiva în plus, l-a lăsat pe Mihai Petre mut de admirație: „Mi se pare că sunteți un exemplu demn de urmat”, iar trecerea în etapa următoarea a emisiunii ROMÂNII AU TALENT le-a fost asigurată celor 4 care au contribuit la realizarea numărului.

„Nu vreau să vă văd, vreau să vă aud în schimb”, le-a spus Mihai Petre cântăreților din grupul Concerto care au interpretat impecabil melodia „The Lion Sleeps Tonight”, iar în ciuda „prezenței scenice groaznice” remarcate tot de către Mihai, Andi și Andra și-au dat votul de încredere, așa că grupul va merge mai departe în concursul ROMÂNII AU TALENT.

„Meneaito” pe sârbă a văzut Andra în premieră la ROMÂNII AU TALENT, dar tânărul care l-a executat nu a reușit să stârnească decât amuzamentul publicului prin dansul său, el oprindu-se în această fază a concursului.

„Din ce am văzut până acum, ești dansatorul meu preferat din acest sezon”, i-a spus Andra lui Mihai Dobriceanu din Vaslui, tânărul DJ care a executat un număr de break-dance ca la carte și a reușit să obțină trei răspunsuri pozitive din partea juriului de la ROMÂNII AU TALENT.

Cu a lui „Drum Symphony”, Flavius a venit la ROMÂNII AU TALENT să demonstreze că el cântă, nu bate la tobe, lucru care i-a și reușit. Băiatul a fost apreciat de către cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT și a trecut mai departe în competiție.

„Ne-ai vrajit”, i-a spus Andi Dianei Vartolomei, fata de 17 ani cu o voce remarcabilă și o prezență scenică deosebită, astfel că cei trei de „Da” din partea juratilor au venit fără nicio ezitare.

Cei doi băieți de la „Unwanted Squad”, prima trupa de cramp din România, au arătat tuturor cum violența poate fi pusă „într-o formă dansabilă”. „Transformarea unei energii negative în ceva pozitiv”, dupa cum a remarcat Andi, a fost apreciată pentru concept, iar băieții și-au câștigat locul în următoarea etapă de la ROMÂNII AU TALENT.

Cu al său număr de chingi, Mihai Ceauș le-a dat emoții mari juraților de la ROMÂNII AU TALENT, mai ales la final, când părea ca va ateriza fix în cap. Cu toate acestea, cei trei și-au recăpătat suflul și i-au spus „Da” tânărului, care va trece în următoarea etapă a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

FANTASTIC CREW au dansat „strasnic”, vorba lui Andi, meritându-și din plin locul câștigat în etapa următoare a competiției ROMÂNII AU TALENT.

Numărul autentic și costumele tradiționale deosebite ale compenenților ansamblului de datini URSUL au plăcut tuturor, așa că aceștia vor merge mai departe la ROMÂNII AU TALENT.

Paul Clodinschi, îngerașul „fără oase”, după spusele lui Pavel, a impresionat cu flexibilitatea sa, iar juriul de la ROMÂNII AU TALENT i-a raspuns „Da” la unison, astfel că băiețelul a trecut în etapa următoare a concursului.

„Muzică, sentiment, energie” au transmis, exact așa cum au promis, componenții trupei YGB. „Moldovean blues-ul” lor a fost pe placul juraților, iar tinerii vor reveni pe scena ROMÂNII AU TALENT să facă iar show.

Dans cât cuprinde au oferit și Switch Crew, „steluțele pe baterii”, vorba lui Bartoș, aplaudate îndelung de publicul prezent în sala de la preselecții ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3: „Ei ar trebui să se numeasca Switch On pentru că sunteți mai buni decât orice cafea de pe lumea asta”, le-a spus Andi, iar Petre a felicitat-o pe coregrafa grupului, astfel că micuții vor demonstra câți „watt-i” au în dotare și în viitoarea etapă a competiției talentelor.

Ansamblul „Zestrea Buduresei” a readus folclorul la ROMÂNII AU TALENT într-o manieră pe cât de autentică, pe atât de surprinzătoare: din lada de zestre a țâșnit micuțul cântăreț, iar la final, o parte din „flăcăii” grupului s-au dovedit a fi tot fete, lăsându-și cosițele la vedere. Reprezentația le-a fost apreciată unanim de juriu, din partea căruia au primit trei de „Da”.

Nu-i minciună, căci nu i-a crescut nasul: Pinnocchio cel în carne și oase de la ROMÂNII AU TALENT a demonstrat că este un gimnast și un dansator excelent, iar pe deasupra are și potențial de balerin, așa că juriul nu i-a putut răspunde altfel decât cu 3 de „Da” la finalul numărului foarte bun prezentat.

„Mama, ce vână!”, a exclamat Smiley când și-au început în forță numărul de break-dance dansatorii de la H2O, impresionând deopotriva publicul și jurații, așa că cei trei de „Da” din partea acestora nu s-au lăsat așteptați prea mult, tinerii trecând în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

Gabor Isvan a venit la ROMÂNII AU TALENT ca să arate lumii că se poate picta cu un burete de spalat vase, dar juriul nu a fost convins că ar avea potențial să facă spectacol cu talentul său. În schimb, Bartoș și-a câștigat titlul de „Rembrandt al bucătăriei, mare maestru al buretelui de vase” după ce a realizat portretul lui Smiley în doar câteva minute, spre uimirea întregii asistente.

Scurt, dar nu la obiect”, exact cum a spus Mihai Petre, a fost numărul „comic” al chitaristului Daniel Heghedus, care nu a convins juriul, dar l-a determinat pe Andi să urce pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, să-i împrumute chitara și să demonstreze ce înseamnă o reprezentație cu adevărat haioasă.

Statul în cap pe 3 sticle și dansul pe celebra „Eu vara nu dorm” sunt talentele cu care Adrian a reușit să ridice o sală întreagă în picioare, fapt apreciat de către Andra și Andi, care, spre exasperarea lui Petre, i-au spus „Da” bărbatului pentru reprezentația, dar mai ales pentru dorința sa de a face ceva util.

Deși obișnuită mai ales cu interpretarea muzicii populare, micuța soprana de numai 11 ani poreclita „Rapunzel” a fost impresionantă pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, mărturisind că exersează singura de numai 2 luni muzica clasică. La cererea juriului, Yasmine Poloceck, în vârstă de 11 ani, a cântat celebra piesa a Mariei Lătărețu, „Lie ciocarlie”, în urma căreia Andra a exclamat: „Trebuie să o pup pe fata asta”. Cu laude cât cuprinde și cu trei de „Da” au răsplatit-o juratii de la ROMÂNII AU TALENT pe fetița extraordinar de talentată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...