Cesar Millan vine pentru prima oară în România. Care sunt pretențiile celui mai cunoscut antrenor canin

Cesar Millan vine pentru prima oară în România. Care sunt pretențiile celui mai cunoscut antrenor canin
Publicat: 20/02/2018, 01:50
Actualizat: 02/10/2018, 01:29

Cesar și membrii echipei sale vor fi cazați la un hotel de cinci stele din centrul capitalei unde vor beneficia de servicii speciale. Pe toată perioada ce o va petrece la București, Millan se va deplasa cu o mașină dintr-o gamă de lux. În ziua spectacolului, acesta va avea o cabină spațioasă, amenajată cu oglinzi iluminate pentru machiaj, mobilier și cabină de duș. Organizatorii vor pune la dispoziția staff-ului preparate cât mai sănătoase, bogate în nutrienți esențiali.

Cesar Millan a solicitat sortimente variate de legume, salate, paste, supe, pâine, deserturi, ceai, cafea, apă și băuturi răcoritoare. De asemenea, meniul va cuprinde preparate culinare calde pe bază de carne. În același timp, Cesar s-a arătat interesat să guste din preparatele culinare tradiționale.

Iubitorii de animale din România vor parcurge, marți seară, o călătorie prin toate etapele vieții unui câine. Pe lângă secretele interesante despre inteligența câinelui, demonstrațiile lui Cesar Millan vor fi presărate cu momente pline de amuzament și antren. Chiar și cei mai mici spectatori vor primi explicații interesante privind comportamentul câinelui și vor avea prilejul să învețe cum pot avea un companion ascultător, echilibrat, care să le fie prieten devotat, capabil să le sară în ajutor la nevoie.

Cesar Millan va performa alături de câini problemă, ce aparțin spectatorilor români care au ales să se înscrie în programul de selecție anunțat de organizatori. Cezar va împărtăși lecții educative despre situații delicate ce intervin între câine și stăpân. Millan va demonstra că dragostea, încrederea, grija și tehnicile specifice de dresaj pot face minuni, indiferent dacă patrupedul este de rasă ori maidanez. Spectacolul se va desfășura în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română. Accesul publicului în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 18:30, iar spectacolul va începe la ora 20:00. Nu este permis accesul persoanelor însoțite de animale de companie, cu excepția celor ce vor fi aleși pentru a urca pe scenă alături de Cesar Millan.