„Chappie” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Chappie a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 09/03/2015, 11:10

Acest film SF, în care joacă Sigourney Weaver, Hugh Jackman, Dev Patel și Sharlto Copley, prezintă revolta populației planetei noastre dintr-un viitor îndepărtat împotriva unei poliții complet robotizate.

Filmul „Focus”, cu Will Smith și Margot Robbie, liderul de săptămâna trecută, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 10 milioane de dolari de vineri până duminică. În lungmetrajul „Focus”, de Glenn Ficarra și John Requa, Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înșelăciunilor, care se îndrăgostește de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învață trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, Jess, devenită între timp o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires. În mijlocul celei mai noi și mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine și-i dă planurile peste cap și-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

Comedia melodramatică britanică „The Second Best Exotic Marigold Hotel”, regizată de John Madden, în care strălucesc Judi Dench, Maggie Smith, Richard Gere și Bill Nighy, a debutat pe locul al treilea cu încasări de 8,6 milioane de dolari. Această peliculă prezintă sejurul unor britanici într-un hotel-azil din India, care nu seamănă deloc cu palatul descris în broșurile promoționale.

Comedia de spionaj „Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service” a coborât de pe locul al doilea pe poziția a patra, cu încasări de 8,3 milioane de dolari. Filmul, regizat de Matthew Vaughn, îi are în distribuție pe Colin Firth, Taron Egerton și Samuel L. Jackson. O organizație secretă de spionaj recrutează un tânăr de pe stradă și îl înscrie într-un program extrem de competitiv de antrenament, în timp ce o amenințare globală iese la iveală din partea unui geniu al tehnologiei, cu gânduri deloc pacifiste.

Animația 3D „SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water” a coborât două poziții și a ajuns pe locul al cincilea, cu încasări de 7 milioane de dolari în al cincilea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul Tibbitt și spune povestea lui SpongeBob și a prietenilor lui, personaje îndrăgite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie să iasă pe uscat pentru a recupera rețeta secretă pentru prepararea sendvișului Krabby Patty, ce a fost furată de piratul Burger Beard.

Filmul „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, a coborât de pe al patrulea loc pe poziția a șasea, cu încasări de 5,6 milioane de dolari. „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, regizat de de Sam Taylor-Johnson și care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson și Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere faptul că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Acțiunea are loc în Seattle, unde Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani și încă virgină, cedează în fața șarmului și a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Drama „McFarland, USA”, regizată de Niki Caro, cu Kevin Costner și Maria Bello, a pierdut o poziție și a ajuns pe locul al șaptelea, cu încasări de 5,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul spune povestea adevărată, din 1987, a unui antrenor care reușește să transforme o echipă de atleți dintr-un liceu considerat de mâna a doua în sportivi de performanță.

Filmul „Efectul Lazarus/ The Lazarus Effect” a coborât trei poziții și se află pe locul al optulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 5,1 milioane de dolari. Filmul, regizat de David Gelb, prezintă, potrivit cinemagia.ro, un grup de cercetători, conduși de Frank (Mark Duplass) și logodnica sa Zoe (Olivia Wilde), care au făcut o descoperire senzațională – ei pot să-i readucă pe morți la viață. După un experiment reușit asupra unui cadavru de animal, echipa lor este gata să facă publică descoperirea lumii întregi. Când decanul universității lor află despre experimentul secret, proiectul lor este imediat suspendat, iar materialele de lucru sunt confiscate.

Comedia „The DUFF”, regizată de Ari Sandel, a coborât un loc și a ajuns pe poziția a noua, cu încasări de 4,85 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul se desfășoară în lumea crudă și superficială a liceenilor americani, unde o adolescentă reușește să schimbe percepția celor din jur despre ea, dar și obiceiurile răutăcioase ale colegilor săi, după ce află că a fost numită „prietena urâtă și grasă” (DUFF, Designated Ugly Fat Friend).

„Afacere neprevăzută/ Unfinished Business”, o nouă comedie regizată de Ken Scott, cu Vince Vaughn și Dave Franco, a debutat pe locul al zecelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,8 milioane de dolari. Filmul relatează viața directorului unei mici companii americane, aflat pe punctul de a semna un acord în Europa, care va bulversa complet viața lui și a asociaților săi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu