Charlie Sheen în Playboy: „Nu spun că nu voi mai ieși niciodată cu o prostituată”

Charlie Sheen în Playboy: Nu spun că nu voi mai ieși niciodată cu o prostituată
Publicat: 11/09/2012, 12:48
Actualizat: 30/07/2014, 02:31

Actorul Charlie Sheen nu are nevoie de foarte multe prezentări. La începutul anului 2011, Sheen era unul dintre cei mai bine plătiți actori de televiziune, cu un câștig de 40 de milioane de dolari pe an, pentru rolul din sitcom-ul „Doi bărbați și jumătate”.

Apoi, peste noapte, a luat-o pe arătură. Serialul a fost întrerupt la sfârșitul lunii ianuarie, după ce Sheen a intrat în atenția opiniei publice cu problemele sale legate de dependența de droguri, aventurile cu starlete porno, distrugerile din camerele de hotel, iar în următoarele luni a început să susțină interviuri din ce în ce mai controversate la televiziune și radio.

În Playboy, ediția din septembrie poți citi un interviu „scandalos” cu Sheen, în care actorul-problemă de la Hollywood vorbește despre necazurile în care a tot intrat în ultima vreme.

„Nu spun că nu voi mai ieși niciodată cu o prostituată. O parte dintre ele nu pun suflet, iar o altă parte sunt extrem de… nutritive, mărturisește actorul. (…)Problema cu prostituatele este că s-ar putea ca la un moment dat să-ți placă cu adevărat de o astfel de femeie”.

Citește mai mult pe www.playboy.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase