Chitaristul trupei AC/DC este într-o situație grea. „Acum e în spital, dar e un luptător”

Chitaristul trupei AC/DC este într-o situație grea. Acum e în spital, dar e un luptător
Publicat: 10/07/2014, 16:32
Actualizat: 28/03/2019, 15:53

Brian Johnson, solistul trupei australiene, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Classic Rock faptul că Malcolm Young, născut în Scoția, dar crescut în Australia, suferă de o afecțiune medicală și a fost spitalizat.

Solistul trupei AC/DC, care a fost intervievat în legătură cu pregătirile formației sale pentru lansarea unui nou album de studio, despre care se crede că va fi lansat spre sfârșitul acestui an, a dezvăluit faptul că Malcolm Young nu a fost prezent la sesiunile de înregistrări pentru acest material discografic.

„Ne este dor de Malcolm, bineînțeles. El e un luptător. Acum e în spital, dar e un luptător”, a spus Brian Johnson.

Deși trupa australienă nu a dezvăluit nicio informație despre natura bolii chitaristului ei, colegii săi de trupă au publicat în luna aprilie un comunicat pe site-ul grupului, în care au precizat: „După o viață de 40 de ani dedicată trupei AC/DC, chitaristul și membrul fondator Malcolm Young se desparte de trupă pentru o perioadă, din cauza unor probleme medicale”.

Reprezentanții casei de discuri Sony Music au refuzat la rândul lor să ofere informații despre natura bolii de care suferă rockerul australian.

Malcolm Young, căsătorit cu Linda Young, cu care are doi copii, nu a participat la sesiunile de înregistrări pe care trupa AC/DC le-a realizat, recent, într-un studio din orașul canadian Vancouver. Locul său în trupă a fost preluat de nepotul său Stevie, care a cântat deja cu AC/DC în 1988 în timpul turneului mondial „Blow Up Your Video”.

Îngrijorările membrilor trupei față de starea de sănătate a chitaristului Malcolm Young au umbrit acea sesiune de înregistrări, spune Brian Johnson: „Stevie, nepotul lui Malcolm, a fost magnific, dar, atunci când înregistrezi cu acea chestiune care te apasă și când colegul tău nu se simte bine, e dificil de lucrat”.

„Însă sunt sigur că el ne-a încurajat de acolo de unde se află. Este un om atât de puternic. E un tip scund, dar e foarte puternic. E mândru și e foarte retras, așa că nu putem să vă spunem prea multe. Însă îi ținem pumnii și sperăm că se va întoarce în trupă”, a adăugat Brian Johnson.

Potrivit presei internaționale, noul album al trupei AC/DC va fi promovat printr-un nou turneu mondial. Totodată, în presa britanică au apărut deja mai multe zvonuri, potrivit cărora trupa australiană ar urma să susțină un concert la celebrul Festival Glastonbury în 2015.

Trupa de hard rock AC/DC a fost înființată la Sydney în 1973 și este formată din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Cliff Williams (bas) și Phil Rudd (baterie).

Într-o carieră de patru decenii, formația australiană a lansat numeroase piese de succes precum „Back in Black”, „Big Jack”, „Thunderstruck”, „Black Ice”, „You Shook Me All Night Long”, „Let There Be Rock”, „Highway to Hell” și „For Those About to Rock (We Salute You)”. Cele 16 albume de studio ale trupei AC/DC (14 lansate pe plan mondial și două lansate doar în Australia) s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Trupa AC/DC a susținut, pe 16 mai 2010, un concert la București, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori. Trupa australiană a adus în Capitală show-ul „Black Ice”, care a promovat cel de-al 16-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după „Stiff Upper Lip”, susținut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic