Cine pozează pentru ULTIMA copertă nud a revistei Playboy

Cine pozează pentru ULTIMA copertă nud a revistei Playboy
Publicat: 04/12/2015, 11:34

Editorii revistei Playboy au anunțat, joi, că Pamela Anderson, vedeta serialului „Baywatch”, ajunsă între timp la vârsta de 48 de ani, va apărea nud pe coperta numărului din ianuarie-februarie 2016, care va ajunge la standurile de presă pe 11 decembrie. Starleta canadiană este, totodată, protagonista unui pictorial de 12 pagini și a unui interviu realizat de actorul James Franco, care vor fi publicate în paginile revistei.

Revista Playboy, înființată în 1953 de Hugh Hefner, a anunțat în octombrie că va renunța la publicarea fotografiilor nud, considerând că acestea au devenit „învechite”, din cauza cantității uriașe de pornografie care este distribuită gratuit pe internet. Tirajul revistei Playboy a scăzut de la 5,6 milioane de numere în 1975 la aproximativ 800.000 de numere în prezent.

Noul număr al revistei Playboy reprezintă cea de-a 14-a apariție nud a starletei Pamela Anderson, începând din 1989, pe coperta acestei publicații – mai mult decât oricare altă celebritate.

„Am primit un telefon de la avocatul lui Hugh Hefner, care mi-a spus: «Nu vrem pe nimeni altcineva. Nu există altcineva. Vrei să pozezi pentru ultima copertă nud de la Playboy?»”, a dezvăluit Pamela Anderson pentru Entertainment Tonight.

Actrița și modelul canadian spune că s-a consultat cu fii ei – Brandon, în vârstă de 19 ani, și Dylan, în vârstă de 17 ani -, înainte de a accepta această ofertă. „În ultimii ani, băieții au fost tachinați, s-au făcut glume pe seama lor și au existat niște bătăi cu colegii lor de la școală, din cauza mamei lor”, a adăugat vedeta canadiană. De această dată, fiii ei au încurajat-o să accepte oferta revistei Playboy.

Pamela Anderson a spus, de asemenea, că a realizat deja cea mai mare parte a fotografiilor ce vor fi incluse în noul număr al revistei Playboy.

Playboy a avut-o pe celebra Marilyn Monroe pe coperta numărului său de debut, publicat în 1953, și a inclus un pictorial nud al celebrei actrițe hollywoodiene, publicat la mijlocul revistei. Însă acele fotografii au fost cumpărate de Hugh Hefner de la un editor care realiza calendare, iar Marilyn Monroe nu a pozat, practic, niciodată nud pentru revista Playboy.

Editorii revistei Playboy spun că, începând cu numărul pe luna martie 2016, publicația va avea un nou design și un nou format, care va include interviuri, materiale de ficțiune și articole ample. Revista va continua să publice „pictoriale sexy și seducătoare”, inclusiv cu unele dintre celebrele sale Playmate, dar acele fotografii nu vor mai fi nud.

Pamela Anderson este actriță și fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meșterul casei”, „Salvamarii/ Baywatch” și „V.I.P.”. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariții pe coperta celebrei reviste americane pentru adulți.

Pamela Anderson are doi fii – Brandon, în vârstă de 19 ani, și Dylan, în vârstă de 17 ani – cu primul ei soț, rockerul Tommy Lee. Vedeta nord-americană a fost căsătorită și cu Kid Rock.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susținătoare a mai multor organizații caritabile, a unor fundații ecologiste și a unor asociații de protejare a animalelor sălbatice, precum People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?