Comedia „Mai tăntălău, mai gogoman” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Comedia Mai tăntălău, mai gogoman a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 17/11/2014, 11:04

Comedia „Mai tăntălău, mai gogoman/ Dumb and Dumber To”, regizată de Bobby Farrelly și Peter Farrelly, avându-i în distribuție pe Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden și Kathlene Huslin, s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american, obținând încasări de 38 de milioane de dolari, în primul weekend de difuzare. Filmul îi are ca protagoniști pe Lloyd și Harry, care, la 20 de ani după prima lor aventură, pornesc într-o nouă călătorie pentru a o găsi pe fiica lui Harry, despre care acesta tocmai a aflat că există și care a fost dată spre adopție imediat după naștere.

Pelicula „Cei 6 super eroi/ Big Hero 6”, produsă de Marvel Studios și Walt Disney, regizată de Don Hall și Chris Williams, a ocupat locul al doilea, cu încasări de 36 de milioane de dolari în al doilea weekend de difuzare. Filmul de animație prezintă legătura specială ce se formează între un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, și un robot uriaș gonflabil, Baymax, care, împreună cu un grup de prieteni tehnologizați, luptă pentru apărarea orașului San Fransokyo de un complot criminal ce încearcă distrugerea metropolei.

Locul al treilea în topul încasărilor de vineri până duminică din cinematografele nord-americane a revenit peliculei „Interstellar: Călătorind prin Univers”, regizată de Chris Nolan, care a obținut 29,19 milioane de dolari în al doilea weekend de difuzare. Cu Matthew McConaughey și Anne Hathaway în rolurile principale, filmul „Interstellar: Călătorind prin Univers” îi poartă pe spectatori într-o spectaculoasă călătorie în spațiu, care depășește limitele imaginabilului și le oferă o experiență unică, interstelară.

Drama „Beyond the Lights”, regizată de Gina Prince-Bythewood, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 6,5 milioane de dolari. Filmul, în care joacă Gugu Mbatha-Raw, Nate Parker și Minnie Driver, o are ca protagonistă pe Noni, o celebră cântăreață care se confruntă cu presiunea pusă asupra ei de statutul de vedetă, lucru care o face să fie foarte aproape de a greși semnificativ. Noni îl întâlnește pe Kaz, un tânăr polițist, care o ajută să se elibereze și să devină artista care își dorește să fie.

Lungmetrajul „Fata dispărută/ Gone Girl”, regizat de David Fincher, s-a clasat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,62 de milioane de dolari de vineri până duminică. Avându-i în distribuție pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris și Missi Pyle, „Fata dispărută” este un thriller care spune povestea dramatică a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a căsătoriei sale, anunță autoritățile că soția lui a dispărut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect și a investigației polițiștilor, imaginea căsniciei perfecte a lui Nick începe să fie înlocuită de suspiciuni și întrebări. Toată lumea din jur începe să vadă minciunile și comportamentul ciudat al bărbatului, iar în curând întrebarea esențială este pe buzele tuturor: Și-a omorât Nick soția?

Pe locul al șaselea s-a clasat comedia „St. Vincent”, regizată și scrisă de Theodore Melfi, cu încasări de 4 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, care a obținut, în total, încasări de 33,5 milioane de dolari în cele șase săptămâni de difuzare și care îi are în distribuție pe Melissa McCarthy, Naomi Watts și Bill Murray, îi are ca protagoniști pe un băiat ai cărui părinți tocmai au divorțat și pe vecinul său, un veteran de război mizantrop, hedonist și certăreț, jucat de Bill Mray, care devine prietenul și mentorul tânărului.

Pelicula „Furia: Eroi anonimi/ Fury”, regizată de David Ayer, cu Brad Pitt, Anamaria Marinca și Shia LaBeouf în distribuție, s-a clasat pe poziția a șaptea în topul încasărilor, în al cincilea weekend de difuzare, cu 3,81 de milioane de dolari. Lungmetrajul spune povestea unui sergent, supranumit Wardaddy, și a echipajului de cinci soldați al unui tanc Sherman, din aprilie 1945, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Wardaddy, interpretat de Brad Pitt, își duce soldații într-o misiune sinucigașă în spatele liniilor inamice.

Drama „Prădător de noapte/ Nightcrawler”, regizată de Dan Gilroy și cu Jake Gyllenhaal, Rene Russo și Bill Paxton în distribuție, s-a clasat pe locul al optulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,03 milioane de dolari de vineri până duminică, în al treilea weekend de difuzare. Filmul prezintă un tânăr hotărât, în căutarea unui loc de muncă, Lou Bloom, care ajunge să se implice în lumea ciudată și periculoasă a jurnalismului de investigație din Los Angeles. Limitele dintre simpla observație și participarea la evenimente dispar încet, iar Bloom devine personajul principal al poveștii pe care o relatează.

Locul al nouălea a revenit filmului „Ouija”, regizat de Stiles White, avându-i în distribuție pe Olivia Cooke, Ana Coto și Daren Kagasoff, cu încasări de 3,02 milioane de dolari în al patrulea weekend de difuzare în cinematografele nord-americane. Pelicula spune povestea unui grup de prieteni care trebuie să se confrunte cu cele mai puternice temeri în momentul în care aduc la viață spiritele malefice ale unei vechi table de joc intitulate „Ouija”.

„Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)”, comedia cu accente dramatice regizată de mexicanul Alejandro Gonzales Inarritu, cu Michael Keaton și Naomi Watts, s-a clasat pe poziția a zecea în box office-ul nord american, cu încasări de 2,45 de milioane de dolari, în al cincilea weekend de difuzare. Michael Keaton, în vârstă de 62 de ani, îl interpretează în acest film pe Riggan Thomson, un actor în derivă care încearcă să își recâștige publicul. În încercarea lui, protagonistul este susținut de fiica sa (Emma Stone), proaspăt externată dintr-o clinică de dezintoxicare și care îi devine asistentă, de o actriță și de un actor excentric.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun