CONCERT ANDRE RIEU BUCUREȘTI. ANDRE RIEU cântă la București pe 13 iunie 2015

Redactor:
Mihai Schiau
CONCERT ANDRE RIEU BUCUREȘTI. ANDRE RIEU cântă la București pe 13 iunie 2015
CONCERT ANDRE RIEU BUCUREȘTI. Violonistul Andre Rieu, supranumit și "Regele Valsului", va susține un concert pe 13 iunie 2015 în Piața Constituției din Capitală, au anunțat marți organizatorii.

CONCERT ANDRE RIEU BUCUREȘTI. Violonistul a venit special la București pentru anunțul acestui show, prezentat de organizatori drept o „super-producție”.

Biletele pentru eveniment vor fi puse în vânzare începând de miercuri, ora 9,00, în rețeaua Eventim. Prețurile variază între 160 și 800 de lei.

Acesta este primul concert al artistului susținut la București. El va urca pe scena din România alături de Johann Strauss Orchestra.

CONCERT ANDRE RIEU BUCUREȘTI. Născut la Maastricht, în Olanda, Andre Rieu este unul dintre cei mai bine vânduți muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internațional cu spectacolele sale pline extravaganță și de emoție. Fondatorul celei mai mari orchestre private din lume, Andre Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume.

Andre Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali călătoresc în toată lumea în fiecare an, susținând 100 de concerte cu peste un milion de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard’s Top 10 an de an, începând din 2004.

Inchide