CONCERT LADY GAGA BUCUREȘTI. Lady Gaga s-a cazat la hotel la București, întâmpinată de zeci de fani

CONCERT LADY GAGA BUCUREȘTI. Lady Gaga s-a cazat la hotel la București, întâmpinată de zeci de fani
Publicat: 15/08/2012, 15:21
Actualizat: 17/08/2012, 13:26

Cântăreața americană Lady Gaga s-a cazat la Athénée Palace Hilton din Capitală, fiind întâmpinată de zeci de fani în fața hotelului, unde s-a oprit câteva minute pentru a acorda autografe.

Lady Gaga a coborât, în jurul orei 14.30, dintr-un autocar care era parcat de mai multe ore în fața hotelului bucureștean unde s-a cazat artista, care va susține joi seară un concert în Piața Constituției. Ea purta ochelari de soare mari, negri, iar părul îl avea vopsit roșcat.

Cântăreața a venit cu autocarul de la Sofia, unde a concertat marți seară, în deschiderea turneului ei „The Born This Way Ball” în Europa.

Fanii de la București au întâmpinat-o cu strigăte de bucurie și lacrimi, iar cântăreața a acordat câteva autografe înainte să intre în hotel.

Show-ul lui Lady Gaga se anunță a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă – una dintre cele mai mari din lume -, continuând cu detaliile de producție și terminând cu culisele, unde va fi amenajată una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial.

Oaspete de seamă în culise va fi și Fozzi, cățelul artistei, care, la rândul său, va avea parte de un tratament special. Lady Gaga și Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în „vanity room” – ședințe de masaj și tratamente de înfrumusețare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreață.

În ceea ce privește meniul său, este cunoscut faptul că Lady Gaga este adepta unei diete foarte sănătoase, nutriționistul personal având grijă ca artista să nu depășească un număr limitat de calorii. Meniul său este alcătuit în mare măsură din salate, pește și grătar, bucătarul ei pregătind totul numai din ingrediente organice. De asemenea, Lady Gaga a cerut să aibă la dispoziție în cabina sa, dar și la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului.

Accesul publicului la concertul de joi se va face începând cu ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertății, dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria.

Cea care va deschide concertul divei americane este Lady Starlight, care va urca pe scenă în jurul orei 18.30, iar The Darkness va concerta o oră mai târziu.

Lady Gaga își va începe show-ul cu puțin înainte de lăsarea întunericului, promițându-le fanilor un spectacol cu adevărat grandios: întreaga scenă este construită sub forma unui castel gotic, cu foarte multe turnuri, fiind împânzită cu capcane medievale.

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziționate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu” și Sala Palatului, la prețuri începând de la 90 de lei la 345 de lei.

Cântăreața Lady Gaga a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
El este Cristian, polițistul care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă la Galați: „Doi...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Ce substanță radioactivă a fost găsită în urina fumătorilor de țigări electronice?