Concert Lady Gaga la București: 55 de tiruri cu echipamente și un backstage de 50 de cabine

Concert Lady Gaga la București: 55 de tiruri cu echipamente și un backstage de 50 de cabine
Publicat: 09/08/2012, 16:41
Actualizat: 10/08/2012, 07:57

Lucrările pentru pregătirea show-ului pe care Lady Gaga îl va susține la București, pe 16 august, vor debuta peste câteva zile, în Piața Constituției, 55 de tiruri cu echipamente și recuzită urmând să ajungă în România pentru construirea unei scene impresionante și a unui backstage de 50 de cabine.Potrivit organizatorilor, Emagic, echipa de producție se pregătește pentru o construcție colosală din toate punctele de vedere. Dacă show-ul artistei se va desfășura pe una dintre cele mai impresionante scene din istoria muzicii, nici partea de backstage nu va fi mai prejos, urmând să fie amenajată, special pentru artistă și membrii staff-ului său, o zonă care include peste 50 de cabine. Acesta este cel mai mare backstage amenajat în ultimii ani pentru un artist care a concertat la București, potrivit Emagic.

55 de tiruri cu echipament și recuzită urmează să ajungă în România chiar zilele acestea. Peste 220 oameni din echipa artistei sunt așteptați să sosească la București pentru a pune la punct, în cele mai mici detalii, show-ul din cadrul turneului „The Born This Way Ball”.

În culise vor fi amplasate, pe lângă cele aproximativ 50 cabine, săli și birouri, cea mai mare suprafață fiind alocată garderobei: un cort de aproximativ 200 de metri pătrați va găzdui toate costumele și accesoriile divei pentru show-ul de la București. Pe lângă garderoba ce va fi păzită 24 de ore din 24 de trei agenți de pază (artista cerând în mod expres ca aceștia să fie nefumători), în culise vor mai amenajate: o bucătărie specială pentru bucătarul personal care o va însoți pe Lady Gaga, o sală de mese, un studio de repetiții, o cabină pentru machiaj și coafura, precum și un „vanity room”, unde artista va putea fi răsfățată cu masaj și tratamente de relaxare înainte și după concert. În total, backstage-ul va ocupa o suprafață de 1.200 de metri pătrați.

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziționate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu” și Sala Palatului, la prețuri începând de la 70 de lei la 345 de lei.

Pentru accesul la concert nu vor exista restricții de vârstă, Lady Gaga invitându-și fanii de toate vârstele, de la cei mai mici până la cei mai mari, să îmbrace costume dintre cele mai extravagante, oferindu-le astfel șansa unui loc în „selectul” Monster Pit (detalii pe www.ladygaga.com).

Show-ul face parte din turneul „The Born This Way Ball”. În timpul acestui turneu, Lady Gaga a fost întâmpinată și cu proteste. Astfel, concertul ei din Coreea de Sud a fost un eveniment dedicat exclusiv adulților, iar în Filipine, Lady Gaga a fost ținta protestatarilor creștini, care o acuzau de blasfemie.

Cântăreața Lady Gaga a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Care este melodia cea mai periculoasă pentru șoferi, dacă o ascultă la volan. E una...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Meteorologii au anunțat când începe vara în toată regula