CONCERTUL RED HOT CHILI PEPPERS. Peste 45.000 de persoane sunt așteptate. Biletele au fost suplimentate – GALERIE FOTO

Publicat: 30/08/2012, 15:04
Actualizat: 30/08/2012, 15:04

Biletele la concertul Red Hot Chili Peppers, care are loc vineri, pe Arena Națională din Capitală, au fost suplimentate și sunt disponibile la un preț special, informează Emagic.

Biletele ce vor fi puse joi în vânzare sunt în număr limitat – aproximativ 500, acestea putând fi achiziționate la prețul de 155 de lei, echivalentul unui bilet în categoria Peluză. Locurile corespunzătoare acestor bilete sunt în tribune, în sectoarele 320 și 380.

Aceste bilete vor putea fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, iar vineri în ziua evenimentului, exclusiv de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale Arenei Naționale.

Aceasta suplimentare a venit în urma unor schimbări logistice, care au permis utilizarea unor locuri pe scaun oprite inițial de la vânzare din considerente de producție.

Trupele care vor cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK și Grimus, cea dintâi urmând să urce pe scenă în jurul orei 18.30.

Rockerii americani vor începe concertul după lăsarea întunericului.

Peste 45.000 de persoane sunt așteptate la concertul pe care americanii de la Red Hot Chili Peppers îl vor susține vineri seară pe Arena Națională din București.

Concertul de la București face parte din turneul de promovare al celui mai nou material discografic al trupei, „I’m With You”.

Accesul publicului pe Arena Națională pentru concertul Red Hot Chili Peppers se va putea face, vineri, de la ora 17.00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu și Str. Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca spectatorii să urmeze indicațiile de acces, în funcție de zona pentru care și-au achiziționat bilete: posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribună 1 Vest și Tribună Oficială – intrarea din Str. Maior Coravu, posesorii de bilete în zonă Gold Circle – intrarea din Str. Pierre de Coubertin, iar posesorii de bilete în zonă Tribună 2 Est și Peluză Sud – intrarea din Bd. Basarabia.

Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre, vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri și căști de motor, cu mențiunea că nu vor există cutii de valori în locație.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.

Fumatul va fi permis exclusiv în locurile special amenajate, persoanele care nu vor respecta aceasta regulă putând risca invalidarea biletului și escortarea în afara zonei de concert.

Concertul formației Red Hot Chili Peppers la București face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al ei,”I’m With You”. Turneul a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent desfășurându-se în Europa.

Înființat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) și Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu „The Red Hot Chili Peppers” (1984) și continuând cu „Freaky Styley” (1985), „The Uplift Mofo Party Plan” (1987), „Mother’s Milk” (1989), „Blood Sugar Sex Magik” (1991), „One Hot Minute”, „Californication” (1999), „By the Way” (2002), „Stadium Arcadium” (2006) și „I’m with You” (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, și a câștigat șapte premii Grammy.

Red Hot Chili Peppers a revenit în forță pe piața muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic „I’m With You”, al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, după o pauză de cinci ani și după plecarea chitaristului John Frusciante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Protest în Ungaria. Mii de oameni s-au adunat la un miting organizat de rivalul lui...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Casa te atacă cu bile de vopsea și gaze lacrimogene
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ